Næstved Bibliotek og Borgerservice

Sommerbogen 2022

Del

Fra fredag den 10. juni til lørdag den 20. august 2022 er bibliotekerne i Næstved med i Danmarks største læsekonkurrence, Sommerbogen 2022, for alle børn i alderen 6-15 år.

"Sommerbogen" er Danmarks største læsekonkurrence for børn i alderen 6-15 år.  Foto: Logo "Sommerbogen".
"Sommerbogen" er Danmarks største læsekonkurrence for børn i alderen 6-15 år. Foto: Logo "Sommerbogen".

De Danske Børnebiblioteker inviterer alle børn i alderen 6-15 år til at deltage i Danmarks største læsekonkurrence, Sommerbogen 2022. Og børnebibliotekerne i Næstved Kommune er selvfølgelig med igen i år.
Det er nemt at deltage, du skal bare læse en masse gode bøger, løse nogle udfordringer undervejs, og så melde dig til konkurrencen om at tømme en boghandel på fem minutter. 

Del de gode læseoplevelser
Bag konkurrencen står De Danske Børnebiblioteker, der sammen arbejder henimod sommerens fornemmeste opgave, nemlig at tilbyde børn en masse spændende litteratur, som man kan kaste over i den lange sommerferie. Tusindvis af børn deltager hvert år i kampagnen, der med stor succes får børnene til at læse mere og dele de gode læseoplevelser med hinanden.

Sådan gør du
For at deltage skal du læse minimum tre bøger. Inden start skal du hente et udfordringsark på dit lokale bibliotek eller printe det fra vores hjemmeside, www.naesbib.dk. På arket finder du 30 forskellige læseudfordringer med varierende sværhedsgrader. Du skal løse mindst 10 udfordringer for at kunne deltage i konkurrencen. Husk også at udfylde de tre anmeldelseskort på bagsiden af udfordringsarket.

Alle, der afleverer et udfyldt udfordringsark på biblioteket, kan vælge en flot bogpræmie. Desuden deltager du i konkurrencen om en af de tre nationale hovedpræmier, hvor vinderen får lov til at tømme en boghandel på fem minutter. Endelig trækker vi lod om fire gavekort á 250 kr. til Langes Bog & idé blandt alle deltagende børn, der er bosiddende i Næstved Kommune. 

Så skynd dig at læse en masse gode bøger i din sommerferie og vær med i konkurrencen om mange fede præmier.

Vedr. billeder: Hermed gives tilladelse til at bruge vedhæftede billeder redaktionelt.

Kontakter

Billeder

"Sommerbogen" er Danmarks største læsekonkurrence for børn i alderen 6-15 år.  Foto: Logo "Sommerbogen".
"Sommerbogen" er Danmarks største læsekonkurrence for børn i alderen 6-15 år. Foto: Logo "Sommerbogen".
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum