Orkla

Solgt på apotek: Tilbagekaldelse af kosttilskud HUSK Psyllium Mavebalance Basic kapsler opdatering med batch nr. 500784 med udløbsdato 31.05.2023 - risiko for indhold af salmonella

Del

Orkla Care A/S tilbagekalder et mindre parti af kosttilskuddet; HUSK Psyllium mavebalance Basic (kapsler) batch nr. 500784 med udløbsdato 31.05.2023 solgt på apotek, herunder online. Der er tale om en tilføjelse til igangværende tilbagekaldelse.

På grund af et udbrud af salmonella i Danmark har Fødevarestyrelsen været i dialog med Orkla Care A/S. Der er en mistanke om, at HUSK Psyllium mavebalance Basic (kapsler) batch nr.5 00784 med udløbsdato 31.05.2023 kan være kontamineret med salmonella.

Orkla Cares egne tests og kvalitetskontroller har indtil videre ikke påvist indhold af salmonella, men tilbagekalder produktet af forsigtighedsprincip. I forbindelse med en intern granskning af data har Orkla identificeret et ekstra batchnummer, som virksomheden nu tilbagekalder som led i den igangværende tilbagekaldelse. Der er tale om samme produkt, som ved tidligere tilbagekaldelse.

”Vores forretning er bygget op omkring den tillid, som forbrugere og vores kunder har til os. I den tid vi har produceret HUSK Psyllium Mavebalance har vi ikke oplevet en lignende situation. Men på baggrund af denne mistanke opfordrer vi alle forbrugere til at kassere produktet” siger Nina Blom, kvalitetschef hos Orkla Care A/S

Nina Blom understreger, at Orkla Care A/S i samarbejde med Fødevarestyrelsen vil foretage yderligere udredning af sagen for at af- eller bekræfte mistanken.

Forbrugere kan kontakte deres apotek for refundering eller skrive til forbrugerservice@orklacare.dk.

For yderligere information gå ind på HUSK.dk eller ring til Orkla Cares forbrugerservice på 43 56 56 56. 

Nøgleord

Billeder

Information om Orkla

Orkla
Orkla
Delta Park 45, 3. sal
2665 Vallensbæk Strand

http://Delta Park 45, 3. sal

Følg pressemeddelelser fra Orkla

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Orkla

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum