Andel

Søg støtte fra SEAS-NVE’s donationsprogram

Del
Endnu engang åbner den andelsejede energi- og fibernetkoncern SEAS-NVE op for sin donationspulje. Det betyder, at du frem til den 10. marts kan ansøge om en af ti donationer på 10.000 kroner, hvis du er en del af en forening eller et projekt, der kommer fællesskaberne i regionen til gode.

Rollespilsudstyr, førstehjælpsdukker og et mosteri – det er blot nogle af de mange ting, der i de seneste syv år er indkøbt af foreninger og fællesskaber i regionen med støtte fra SEAS-NVE.

Sidstnævnte blev indkøbt af Utterslev Ciderlaug tilbage i efteråret, og her var begejstringen stor, da medlemmerne fik at vide, at de var blandt de ti donationsmodtagere:

”Vi havde ikke i vores vildeste fantasi turdet håbe på, at vi var blandt de heldige modtagere. Donationen brugte vi til et længe ønsket mosteri, så vi kunne presse årets æblehøst. Nu har lauget udviklet kredsen med områdets børn og voksne til en fælles æblemost-weekend til efteråret. Det er fantastisk, og jeg kan kun anbefale andre at søge”, lyder det fra formand Inge Chabot.

Også madspildsforeningen Stop Madspild Lokalt Møn modtog sidste år en donation fra SEAS-NVE. I ansøgningen blev der lagt vægt på at gøre Møn grønnere:

”Foreningens arbejde består primært i at hente overskudsmad hos lokale butikker, som folk kan hente kvit og frit. Det er både godt for klimaet og for de familier, der ikke har så meget at gøre godt med. Vores forening får ingen økonomisk støtte, så derfor søgte vi om en donation til strøm til de lokaler, vi låner gratis. Så donationen på 10.000 kr. faldt helt klart på et tørt sted”, fortæller Sanne Vallebo, der er frivillig i foreningen.

Vigtigt at skabe værdi for det lokale liv i regionen

Nu er der igen åbnet for, at lokale fællesskaber, foreninger eller projekter i Vest- og Sydsjælland, Lolland-Falster og øerne kan søge om en økonomisk håndsrækning på 10.000 kroner – eneste krav er, at aktiviteten styrker fællesskabet og livskvaliteten i regionen:

”I SEAS-NVE er det en del af vores DNA at være en ansvarlig og betydningsfuld samfundsaktør. Derfor er det også vigtigt, at vi kan være med til at skabe værdi for det lokale liv i regionen og give en økonomisk håndsrækning til foreninger og initiativer, der gør noget ekstra for fællesskabet”, siger kommunikationschef i SEAS-NVE, Rikke Harbo Trikker.

Du kan finde ansøgningsformularen og møde tidligere donationsmodtagere på seas-nve.dk/donation. Deadline for ansøgning er den 10. marts kl.14.00.

Billeder

Information om Andel

Andel
Andel
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

70 29 29 00https://andel.dk/

Om SEAS-NVE – en moderne andelsejet energi- og fibernetkoncern

I SEAS-NVE skaber vi energi til at leve livet. Vi ønsker at gøre energi til mere end blot en leverance - at være din bedste forbindelse, når det gælder den grønne omstilling og digitalisering. Det er dig, vi arbejder for, når vi tilbyder lynhurtigt internet og sikrer, at der altid er strøm i kontakten og lys på gaden. Og det er for at skabe værdi for dig, at vi lagrer energi fra vindmøller til fremtiden og skaber energirigtige løsninger i hverdagen. Vi er godt 1.000 medarbejdere og omsatte i 2018 for 7,3 mia. kr.

Følg pressemeddelelser fra Andel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Andel

Bonusaftale uden loft er ugyldig og vil ikke blive udbetalt  26.3.2023 18:32:01 CEST | Pressemeddelelse

På vegne af Energi Danmark, herunder ejerne Andel og NRGi: Energi Danmark har søndag den 26. marts meddelt de tre nøglemedarbejdere, der har indgået en kollektiv bonusaftale med den daværende adm. direktør uden bestyrelsens viden, at aftalen er ugyldig. Energi Danmark havde håbet at kunne indgå en aftale med de tre nøglemedarbejdere. Det er pt. desværre ikke lykkedes, og medarbejderne er foreløbigt suspenderet.

Overvældende interesse for valg til Andels repræsentantskab9.2.2023 10:32:05 CET | Pressemeddelelse

Der bliver rift om pladserne i energi- og fibernetkoncernen Andels repræsentantskab. Fristen for at melde sig som kandidat er udløbet, og 126 kandidater har meldt sig klar - det er fire gange så mange som ved valget for fire år siden i samme valgområder. Ud af repræsentantskabets 153 pladser er der valg til de 33 i valgområderne i Guldborgsund, Holbæk og Stevns kommuner. Kandidaternes navne fremgår af kandidatlisten.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum