Halsnæs Kommune

Søg pulje til aktive faciliteter

Del

Halsnæs Kommune har åbnet for ansøgninger til idræts-, motions- og friluftsfaciliteter.

Har du en god idé til nye eller opdaterede anlæg, der kan løfte idrætslivet til nye højder, gør det sjovere at få pulsen op eller nyde de udendørs oplevelser i Halsnæs på anderledes måder? Så er det nu, du skal søge Halsnæs Kommunes ”Pulje til idræts-, motions- og friluftsfaciliteter”.

Formålet med puljen er at støtte opførelsen af nye idræts-, motions- og friluftsanlæg eller ombygning/modernisering af eksisterende anlæg til gavn for borgerne i Halsnæs Kommune. Bemærk, at det også er muligt at søge til udstyr.

Puljen er på i alt 2.000.000 kroner. Alle aktører inden for idræt, friluftsliv og motion hjemmehørende i Halsnæs Kommune kan søge puljen. Det kan eksempelvis være idrætsforeninger, friluftsforeninger, selvorganiserede, skoler, institutioner og andre kommunale afdelinger, som arbejder inden for formålet. Kommercielle aktører kan ikke søge puljen.

Sådan søger du

For at dit forslag skal komme i betragtning, skal du anvende et særligt ansøgningsskema.

Den udfyldte ansøgning sendes til mail@halsnaes.dk. I emnefeltet skrives: Ansøgning til pulje til idræts-, motions- og friluftsfaciliteter 2022 v. Kultur, Idræt, Demokrati og Erhverv.

Fristen for ansøgninger er den 3. maj 2022 kl. 12.00.

Du finder ansøgningsskema på temasiden her på Halsnæs Kommunes hjemmeside. På temasiden kan du også læse mere om puljen, få gode råd til din ansøgning og information om projekter, der modtog støtte sidste år.

Du finder linket til temasiden her.

Nøgleord

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!