Escalate ApS

Sneglehuset.com: Slynger, vikler og bæreseler er populære som aldrig før

Del

Der er mange fordele ved at bære sit barn i en slynge eller en såkaldt vikle. Det skaber nærhed mellem baby og forælder, uden at mor og far behøver at give afkald på deres aktive hverdag. Hos virksomheden Sneglehuset, der er skabt af en slyngeekspert, oplever man netop nu, at de danske forældre har fået øje på bæreselernes mange gode egenskaber. Slynger og vikler skyder nemlig helt til tops i popularitet.

Hygge på et praktisk plan

Hos nybagte forældre er hverdagen fyldt med mange nye indtryk. Med sig hjem fra hospitalet har man fået en baby, som man skal til at lære at kende.

Er det første gang, man er blevet mor og far, så skal man måske tilmed også først til at lære, hvordan man egentlig passer sådan en lille størrelse. Det kan koste både søvnløse nætter og sved på panden. Derfor er det med at tage imod alle de hjælpemidler, som man kan få.

At bære sit barn i en slynge skaber stor tryghed hos den lille, samtidig med at den bærende forælder kan bevare begge sine hænder frie til andre gøremål. Med viklen som et praktisk redskab, kan der skabes en snært af overskud, hvis man med en tryg og rolig baby i selen, kan få ordnet det daglige vasketøj. Og som en bonus bliver de halvkedelige pligter en smule hyggeligere med en glad baby ved sin side.

Opfylder et stort behov for kontakt

Børn der bæres i vikle opnår i højere grad end andre babyer en stor tryghed i den nære kontakt med sine forældre. Om det er på farten eller derhjemme, så har mor eller far og barn hele tiden en fysisk berøring, der gavner det indbyrdes forhold.

Nogle mener, at børn der bæres i vikle, græder mindre. Og det er en påstand, der giver god mening. Et trygt barn der både trives og får opfyldt sine basale behov er et glad barn.

Få hjælp til at vælge slynge

Det kan være en jungle at finde hoved og hale i de mange forskellige slynger og vikler, der findes på markedet. Virksomheden Sneglehuset.com har derfor specialiseret sig i at guide forældrepar til den optimale slyngeoplevelse.

Med snart 20 års erfaring med bæreseler har indehaverparret specialiseret sig i at finde de helt rigtige produkter, så de let kan guide nybagte forældre frem til det rette valg af vikle.

Kontakter

For mere info kontakt marketingkonsulent Jonas Holm
+45 31 10 13 79 | Jh@jonasholm.dk

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

2021 bliver endnu et godt filmår13.1.2021 15:53:59 CETPressemeddelelse

Der er ingen tvivl om, at der er nogle årstal, som huskes tydeligere end andre, når det kommer til filmverdenen. Hvis der er tale om et godt film år, er der også spændende prisuddelinger og gode biografbesøg at nyde. Derfor er det også godt at forberede dig på det kommende års film. Hvad har du at glæde dig til som publikum i 2021? Her er samlet nogle af de film, som du kan forvente at finde på lærredet i biografen eller på fjernsynet derhjemme i det nye år. Der er blandt andet tale om efterfølgere af både ældre film og animationsfilm, en genindspilning af en klassiker og et helt nyt kærlighedsdrama.

2021's boligtrend - Få styr på din indretning5.1.2021 15:21:08 CETPressemeddelelse

Hvis du vil have det bedste nytår, så kan det være nødvendigt at ændre den måde dit hus eller dit værelse er indrettet på. Den måde man indretter sit hus på, kan nemlig have en stor indflydelse på, hvordan man egentlig har det. For at få noget nyt ind i året 2021, kan man få meget glæde af at bringe noget nyt ind i hjemmet. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om, hvordan du kan gøre det i dit eget hjem, så kan du læse med her, og få nogle fantastiske ideer til, hvad du kan tilføje.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum