Sparekassen Kronjylland

Slagelse får ny erfaren afdelingsdirektør og opruster på erhverv

Del

Afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Køge, Morten Højbjerg Damm, er fra 1. august også afdelingsdirektør i afdelingen i Slagelse.

39-årige Morten Højberg Damm er fra 1. august ny afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Slagelse.
39-årige Morten Højberg Damm er fra 1. august ny afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Slagelse.

Den afgående afdelingsdirektør i Slagelse, Morten Hansen, har valgt at give depechen videre, da han har fået tilbudt et job som partner i EDC Erhverv i Slagelse. Det er et job, han ikke kunne sige nej til, da det opfylder en mangeårig drøm om at blive selvstændig.

Sparekassen Kronjyllands afdeling i Slagelse slog dørene op i 2017 og er allerede gået break even:

– Det er flot, at afdelingen giver overskud tidligere end ventet. Morten Hansen og resten af holdet er kommet imponerende godt fra start med en god tilgang af kunder.  Jeg glæder mig meget til at være en del af den fortsatte succes, fortæller den kommende afdelingsdirektør Morten Højbjerg Damm.

En af de første opgaver, der venter afdelingsdirektøren, er opbygningen af et erhvervsteam i afdelingen: 

– Vi mærker et behov for at udbygge erhvervsrådgivningen i Slagelse og har et stort ønske om at tiltrække endnu flere erhvervskunder. Helt konkret søger vi lige nu efter en erhvervsrådgiver, og efter sommerferien vil vi opslå en stilling som erhvervskundechef. Udvidelsen af medarbejderholdet er samtidig et tydeligt udtryk for, at vi i Sparekassen Kronjylland er glade for Slagelse. Det er en by i rigtig god udvikling, og den udvikling vil vi gerne bidrage til og være en del af. Udover de to nye erhvervsfolk og mig, så består afdelingen fortsat af de samme lokale medarbejdere i privatafdelingen under ledelse af privatkundechef, Søren Michael Andersen, slår Morten Højbjerg Damm fast.

Ifølge Morten Højbjerg Damm er Sparekassen et stærkt alternativ til de øvrige banker i Slagelse, og det har de lokale erhvervsdrivende så småt fået øjnene op for:

– Jeg oplever tydeligt, at kunderne efterspørger det, vi står for i Sparekassen. Vi har ingen callcentre og er tæt på kunderne, så vi hurtigt kan reagere på deres ønsker. Mens flere af de store banker har indført negative renter og har fokus på deres aktionærer, kan vi som garantsparekasse i højere grad fokusere på kunderne og tænke mere langsigtet. Det gør vi blandt andet ved ikke at opkræve penge for at have indlån hos os, forklarer han.

Med Morten Højbjerg Damm er det en erfaren herre, der overtager roret i Slagelse. Den 39-årige afdelingsdirektør har været med til at give Sparekassen Kronjyllands afdeling i Køge en forrygende start og har inden det været direktør i Sydbank i Køge. Sparekassen Kronjyllands afdelinger i Slagelse og Køge vil fortsat være to selvstændige enheder blot med Morten Højbjerg Damm som fælles afdelingsdirektør.

Kontakter

Yderligere information om Slagelse afdeling:

Afdelingsdirektør Morten Højbjerg Damm på mobil: 26 87 92 80

Områdedirektør Allan Aaskov på mobil: 22 10 24 02

Billeder

39-årige Morten Højberg Damm er fra 1. august ny afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Slagelse.
39-årige Morten Højberg Damm er fra 1. august ny afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Slagelse.
Download

Information om Sparekassen Kronjylland

Sparekassen Kronjylland
Sparekassen Kronjylland
Tronholmen 1
8960 Randers SØ

89 12 24 00http://www.sparkron.dk/

Følg pressemeddelelser fra Sparekassen Kronjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparekassen Kronjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum