Eniig

Skulderklap fra Eniig til lokale ildsjæle

Del

Ved en ceremoni i Silkeborg forleden uddelte Eniig ”Årets Skulderklap 2019” til fem lokale ildsjæle, som gennem deres frivillige arbejde gør en kæmpe forskel i sports-, forenings- eller kulturlivet ude i nærområderne. Foruden æren suppleres prisen med 10.000 kr. til modtageren og 5.000 kr. til den klub eller forening, hvor han/hun har sit daglige virke.

Modtagerne af Årets skulderklap 2019. Øverst Søren Ahm og Karen Bang, nederst Poul Helge Andersen, Jens Orla Nielsen og Kristian Johannesen (på vegne af Heidi Larsen).
Modtagerne af Årets skulderklap 2019. Øverst Søren Ahm og Karen Bang, nederst Poul Helge Andersen, Jens Orla Nielsen og Kristian Johannesen (på vegne af Heidi Larsen).

Med ”Årets Skulderklap” sætter Eniig fokus på de lidt mere anonyme ildsjæle, som ikke er i rampelyset til daglig, men som i mere eller mindre ubemærkethed binder det hele sammen. Og dem er der mange af i Midt- og Nordjylland. 223 indstillede kandidater viser tydeligt, at der er mange, som fortjener anerkendelse for deres indsats.

- Vi bliver hvert år overvældet over, at så mange engagerer sig i frivilligt arbejde rundt omkring i lokalområdet. Heldigvis bliver indsatsen værdsat, for det afspejles tydeligt i de mange indstillinger, vi modtager. Igen i år er ”kvaliteten” hos de indstillede meget høj, og det gør det til et luksusproblem at vælge de fem modtagere, for der er virkelig mange, som fortjener at blive anerkendt, fortæller Marketing Manager Jannie Hesselberg Andersen fra Eniig.   

For at komme i betragtning til ”Årets Skulderklap” skal man indstilles. Det kan være af kolleger, medborgere, klubkammerater eller andre, som har bemærket, at her er der en person, som gerne giver den en ekstra skalle for fællesskabets skyld.

Modtagerne af ”Årets Skulderklap 2019” er:

Søren Ahm, som har været frivillig boksetræner i Randers Atlet Club siden 1979 og har altså i år 40 års jubilæum som frivillig. Han har gennem årene hjulpet masser af unge med at videreudvikle sig i en positiv retning og få et fast arbejde eller en læreplads.

Jens Orla Nielsen, som igennem de sidste 32 år gjort et kæmpe stykke arbejde for Hornum Ulstrup Rideklub. Med i bestyrelsen fra starten, formand i 27 år, aktiv i alt hvad der skal gøres i klubben, som han har bygget op fra bunden med frivillig hjælp.

Karen Bang, der har været frivillig i Lemming IF siden 1964! Hun står for klubhus og kantine, og så er hun desuden formand for Lemming-Nisset seniorklub, hvor hun arrangerer ture og fælles hygge for pensionisterne i lokalområdet.

Poul Helge Andersen, som har udviklet Silkeborg Kajakpolo fra at være på 5-10 medlemmer til at være over 50 medlemmer. Han bruger utallige timer på at arrangere arrangementer og at hjælpe medlemmerne på alle tænkelige måder.

Heidi Larsen, der fortjener en anerkendelse for hendes mangeårige engagement ved Aalborg Søspejdere. Først som junior og tropsleder og senere som gruppeleder har Heidi gennem snart 20 år været med til at give børn og unge gode oplevelser på Limfjorden.

Det er vigtigt for det lokale energiselskab at give noget tilbage til forbrugerne. Være tydelig omkring engagementet både i de større byer og i de mindre samfund, hvor den lokale forankring og udviklingen af nærmiljøet ligger andelsselskabet Eniig meget på sinde.

- Vi håber, at vi med uddelingen af ”Årets Skulderklap” kan være med til at styrke det lokale sammenhold. At man med udgangspunkt i andelstanken kan samles om at løse større opgaver i fællesskab. Traditionelt går sponsormidler til de etablerede aktiviteter, klubber og institutioner, og derfor er det vigtigt for Eniig med ”Årets Skulderklap” at signalere, at de mange kræfter og den megen tid, som de frivillige investerer i det daglige klub- og foreningsarbejde bliver både bemærket og værdsat, udtaler Henrik Højlund Christensen, som er PR- og presseansvarlig i Eniig.    

Eniig vil gerne være med til at inspirere flere frivillige til at involvere sig og være aktive. Puste liv i både lokalområderne og foreningslivet samt hylde dem, som er forudsætningen for, at hjulene holdes i gang.

- Det er fuldt fortjent, at det for en gangs skyld er de lidt mere anonyme ”arbejdsheste” der er i centrum. De fortjener i den grad anerkendelse for deres engagement, for det er fortsat sådan, at det lokale sports-, forenings- og kulturliv er helt afhængigt af, at der er nogen der vil knokle lidt ekstra for at gøre lokalområderne levende og aktive, pointerer Jannie Hesselberg Andersen.

Kontakter

Billeder

Modtagerne af Årets skulderklap 2019. Øverst Søren Ahm og Karen Bang, nederst Poul Helge Andersen, Jens Orla Nielsen og Kristian Johannesen (på vegne af Heidi Larsen).
Modtagerne af Årets skulderklap 2019. Øverst Søren Ahm og Karen Bang, nederst Poul Helge Andersen, Jens Orla Nielsen og Kristian Johannesen (på vegne af Heidi Larsen).
Download

Information om Eniig

Eniig
Eniig
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

70151560https://eniig.dk/

Eniig og SE er fusioneret og hedder nu Norlys. Vi er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med 2.500 medarbejdere, 1,5 millioner kundeforhold og mere end 700.000 andelshavere. Som Norlys vil vi skabe bedre oplevelser for vores kunder og samtidig styrke digitalisering og grøn omstilling i Danmark.

Norlys-koncernen ejer: Stofa, Boxer, Eniig Fiber, Eniig Energi, SE Energi & Klima, N1 og Evonet. Læs mere på norlys.dk.

Følg pressemeddelelser fra Eniig

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Eniig

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum