Halsnæs Kommune

Skoler, SFO’er og fritidsklubber i Halsnæs er lukket til og med 11. april

Del

Styrelsen for Patientsikkerhed har udstedt påbud til Halsnæs Kommune om, at alle skoler, SFO’er og fritidsklubber beliggende i kommunen skal lukkes ned i perioden 31. marts til og med 11. april. Påbuddet omfatter også privatskoler.

Det høje og fortsat stigende smittetal i Halsnæs får nu den konsekvens, at skoler, SFO’er og fritidsklubber beliggende i Halsnæs Kommune ikke genåbner efter påske.

Som følge af et påbud fra Styrelsen for Patientsikkerhed holdes samtlige skoler, SFO’er og fritidsklubber lukket til og med den 11. april. Påbuddet er begrundet med, at der er behov for en forebyggende indsats grundet udbredt smitte med COVID-19 i Halsnæs.

Nedlukningen omfatter både indendørs- og udendørsarealer på alle skoler, SFO’er og fritidsklubber.

Styrelsen for Patientsikkerhed anbefaler, at alle ansatte på skoler, SFO’er og fritidsklubber samt eleverne og deres familier lader sig teste.

Efter påske: Nødpasning og virtuel undervisning

I lighed med tidligere vil der blive etableret nødpasning for de yngste børn, hvis forældre ikke har mulighed for at have børnene hjemme i løbet af dagen. Rammerne for nødpasningen vil ligne dem, der eksempelvis var under nedlukningen hen over vinteren.

Alle forældre vil høre nærmere direkte fra den enkelte skole om, hvordan situationen bliver efter påske i forhold til virtuel undervisning, og de vil også modtage yderligere information om rammerne for nødpasning. Dette vil foregå via Aula.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum