Fredensborg Kommune

Skoler og fritidsordninger lukkes til og med den 11. april på grund af højt smittetryk

Del

Styrelsen for Patientsikkerhed har den 30. marts 2021 givet Fredensborg Kommune og en række andre kommuner forebyggende påbud om en midlertidig lukning af alle skoler og fritidsordninger og -klubber i kommunen for at mindske udbredelsen af COVID-19. Påbuddet gælder både kommunale og private skoler i kommunen.

Påbuddet gælder fra den 31. marts 2021 til den 11. april 2021 begge dage inklusiv. Skolerne og fritidsordningerne vil derfor være lukket fra 31. marts til og med den 11. april.

I det omfang der er behov for nødpasning, etableres det for de børn, der har brug for det i dagene op til og efter påske.

De planlagte ferieaktiviteter i fritidsbutikken aflyses desværre i den givne periode.

”Smittetrykket er faldet svagt de sidste par dage, og det er vigtigt, at vi i kommunen nu holder sammen for at få smitten ned. Smitten er ikke længere koncentreret om nogle få boligområder, men findes bredt og i alle bysamfund. Derfor vil jeg gerne appellere til, at vi passer rigtig godt på hinanden i påsken, mødes udendørs og undgår at se for mange. Vi skal hurtigst muligt have vores børn og unge tilbage i skolen. Jeg vil også opfordre alle til at blive testet,” udtaler borgmester Thomas Lykke Pedersen.

Kontakter

Borgmester Thomas Lykke Pedersen, (A) tlf. 25 29 19 42

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum