Mobilhouse A/S

Skimmelsvamp truede Kirstinebjergskolen, der måtte finde nye lokaler til deres elever i hast

Del

Da Kirstinebjergskolen i januar fik konstateret skimmelsvamp i deres bygninger efter et stort regnskyl i 2019, var gode råd dyre. De måtte hurtigt finde en løsning, så deres elever ikke skulle modtage undervisning og deres lærere ikke skulle undervise i lokaler med skimmelsvamp.

Midlertidige lokaler til Kirstinebjergskolen

Da tid var en vigtig faktor, så besluttede Kirstinebjergskolen at se på midlertidigt byggeri. De besluttede at bestille en midlertidig modulbygget skole hos Mobilhouse. Distriktsskoleleder Magnus Kudahl te Pas udtaler:

” Det er topmoderne lokaler fra Mobilhouse. De er cirka 70 kvadratmeter store, og desuden er der to teamlokaler, som tilsammen er 35 kvadratmeter store. De lever op til alle standarder med lys, lysindfald, varme og udluftning, siger skolelederen”

For Mobilhouse har det været vigtigt, at lokalerne lever op til kravene om et godt indeklima.

”Vi oplever særligt en stærkt stigende efterspørgsel efter både midlertidige boliger samt kontorer, skoler og institutionsbyggerier, hvor Mobilhouse har en stærk markedsposition,”

- Forklarer Benny Møller og understreger, at man regner med at udvikle og fremstille mobile løsninger til stadig flere kunder.

Skolebygningen, der spænder over 440 m², er opført efter BR18 og danner rammen om 4 klasselokaler, 2 teamlokaler, 2 garderober samt toiletfaciliteter. Der er lagt stor vægt på indeklima i bygningen, som har luft til luft varmepumper med mulighed for køling og der er tilført ekstra ventilation til klasselokalerne for at sikre optimale vilkår for læring.

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om Mobilhouse A/S

Mobilhouse A/S
Amerikavej 1
7000 Fredericia

70 20 35 66https://mobilhouse.dk/

Mobilhouse blev stiftet i 1961, og har siden udviklet sig til at være en virksomhed med et bredt sortiment inden for pavilloner, skurvogne og moduler og nu også studieboliger.

Vi leverer alle typer skurvogne til byggebranchen, herunder mandskabsvogne, beboelsesvogne, kontorvogne, toiletvogne samt containere. Vi holder en høj standard, så kunderne kan være sikre på, at vognene er i orden både ved køb og leje.

Vi har stor erfaring indenfor genhusnings- og institutionløsninger. Det betyder, at vi er i stand til at opstille store som små genhusningløsninger indenfor meget kort tid over hele landet.

Den brede erfaring og ekspertise vi gennem mere end 50 år har opnået, gør os i stand til at levere netop den standard eller special-løsning, som den specifikke kunde har behov for. Vi bygger også nyt, hvis der er behov for en løsning som ikke er i vores sortiment.

Vi er landsdækkende og har udover hovedkontoret i Taulov ved Fredericia også en afdeling i Bjæverskov.

 

Følg pressemeddelelser fra Mobilhouse A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mobilhouse A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum