Furesø Kommune

Skal din virksomhed have prisen for socialt ansvar?

Del

For fjerde år i træk uddeler Furesø Kommune en pris til en virksomhed, der har taget et særligt socialt ansvar. Det er nu, du kan indstille din virksomhed eller arbejdsplads.

I oktober har kommunen åbent for indstillinger til årets CSR-pris. En pris, der uddeles til de virksomheder, der i årets løb har taget et særligt socialt ansvar for eksempel ved at ansætte ledige borgere på kanten af arbejdsmarkedet.

”Vi uddeler prisen igen, fordi der er mange virksomheder, der virkelig gør en stor forskel for vores lokalsamfund. Det vil vi gerne anerkende. Samtidig tror vi, at opmærksomheden på socialt ansvar inspirerer flere virksomheder til selv at engagere sig”, fortæller Hasan Yilmaz (A), formand for Udvalg for Beskæftigelse og Erhverv.

Kriterier for prisen

Man kan indstille sin arbejdsplads, sin egen eller en anden virksomhed frem til den 31. oktober 2019.

Herefter udvælger Jobcenter Furesøs Advisory Board en håndfuld kandidater på baggrund af indstillingerne, og Udvalg for Beskæftigelse og Erhverv vælger de endelige vindere. For at komme i betragtning til prisen skal virksomheden have haft fokus på socialt ansvar i 2019.                           

”Advisory Boardet vil kigge efter virksomheder, som gør noget helt særligt. Det handler ikke bare om at ansætte ledige borgere, men også om at få de nye ansatte til at trives i virksomheden. Og så vil der blive set på mængden af ansættelser og/eller praktikker – vurderet i lyset af virksomhedens størrelse,” fortæller Stig Marcussen, fagchef i virksomhedsteamet i Jobcenter Furesø.

Fakta: Sådan indstiller du en virksomhed

  • Kandidater kan tilmelde sig indtil torsdag den 31. oktober 2019 via linket furesoe.dk/indstillingsblanket
  • Kriterier for, at din arbejdsplads eller virksomhed bliver udvalgt:

o   Virksomheden skal have haft fokus på social ansvarlighed i 2019

o   Virksomheden skal være banebrydende inden for feltet

o   Værdikriterier: Mangfoldighed, løntilskudsstillinger, arbejdsfastholdelse, jobrotation og ordinærstillinger samt læreforløb.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontaktevirksomhedskonsulent, Anette Ridder: asri@furesoe.dk tlf. 72 16 53 23

Fakta om prisen for socialt ansvar

Jobcenter Furesøs Advisory Board, der består af repræsentanter fra lokale virksomheder, udvælger en håndfuld kandidater på baggrund af indstillingerne.

Udvalg for Beskæftigelse og Erhverv udpeger en vinder på udvalgsmødet den 3. december 2019. Der er én pris til en virksomhed i Furesø Kommune og én pris til en virksomhed uden for Furesø. De nominerede virksomheder bliver hyldet ved nytårskuren, og vinderen får overrakt prisen af borgmester Ole Bondo Christensen.

Tidligere vindere af prisen er: Milcom og SPAR Ganløse (2018). Poul Willumsen og Agnes Food (2017). Rentek (2016).

Nøgleord

Kontakter

• Hasan Yilmaz (A), formand for Udvalget for Beskæftigelse og Erhverv. Tlf. 2145 0704
• Stig Marcussen, fagchef i virksomhedsteamet i Jobcenter Furesø. Tlf. 7216 4930

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum