DGI

Sjørring Bordtennisklub inviterer lokale 60+’ere til åbent hus

Del

Nu kan lokale seniorer holde både krop og hjerne i form med bordtennis. Sjørring Bordtennisklub tilbyder fremover bordtennis til alle over 60 år i forbindelse med satsningen ’BAT 60+’ fra DGI Bordtennis og Bordtennis Danmark.

Foto: Bo Nymann
Foto: Bo Nymann

Er du over 60 år? Vil du gerne styrke både krop og sind på samme tid, og sikre dig en sund aldring? Så er bordtennis måske lige noget for dig. Fremover tilbyder Sjørring Bordtennisklub bordtennis til alle lokale seniorer uanset niveau og tidligere erfaringer med idrætten. Træningen er tilrettelagt og tilpasset 60+’ernes dagsrytme og livsstil, og sikrer plads til hyggeligt samvær før, under og efter træningen.

Bordtennis sætter ikke bare konditionen på prøve, men påvirker og styrker også reaktionsevne, balance og muskler gennem forebyggende træning. Bordtennis er derfor en velegnet mulighed for at få motioneret både fysikken og det mentale, når man har passeret de 60 år, og kroppen måske ikke længere kan holde til de mere fysisk betonede idrætter.

”Alle kan således være med på tværs af form og ambitioner, da spillet kan varieres i tempo og intensitet. Samtidig er det sociale en stor del af spillet, og der vil blive taget godt i mod nye spillere, så du får lyst til at blive hængende og komme igen,” fortæller Lis Hævdholm, FU-medlem for BAT60+.

Seniorerne buldrer frem

Væksten i antallet blandt bordtennisspillere over 60 år i Danmark er på over 100 procent de seneste fire år. Næsten 4.000 flere 60+ bordtennisspillere er kommet til sporten siden 2016 og fremgangen må forventes at fortsætte de kommende år.

”Bordtennis er en fantastisk idræt, hvis man har lidt skavanker, belastninger eller skader fra gamle dage. Der er ingen kropskontakt eller stor fysisk belastning. Det betyder dog ikke, at man ikke stadig kan få masser af sved på panden, konkurrence eller fællesskab,” siger Lis Hævdholm.

Kom til åbent hus i uge 37

Vil du prøve at spille bordtennis, og være en del af det nye seniorhold i Sjørring Bordtennisklub, så mød op på Sjørring Idræts og Kulturcenter, Hjørnet 2, Sjørring 7700 Thisted, hvor der er åbent hus mandag d. 13. september kl. 19:15-21:00 Du kan selvfølgelig låne bord, bat og bold i klubben, og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Kaj Thomsen fra Sjørring Bordtennisklub på tlf. 26 22 10 42 eller på ktr@kaj-thomsen.dk.

’BAT 60+’ er et samarbejdsprojekt mellem DGI Bordtennis og Bordtennis Danmark.
Formålet med projektet er at få flere seniorer over 60 år til at gribe battet og spille bordtennis i deres lokale klub. Initiativet henvender sig derfor til både begyndere, øvede og konkurrencespillere samt eksisterende og nye bordtennisklubber.

Kontakter

Pressekontakt
Kaj Thomsen
Sjørring Bordtennisklub
Tlf. 26 22 10 42
ktr@kaj-thomsen.dk

Billeder

Foto: Bo Nymann
Foto: Bo Nymann
Download
Foto: Bo Nymann
Foto: Bo Nymann
Download

Information om DGI

DGI
DGI
Vingsted Skovvej 1
7182 Bredsten

79 40 40 40https://www.dgi.dk/

Til pressen: Mere information om ’BAT60+’

- DGI Bordtennis: https://www.dgi.dk/bordtennis/bordtennis/bat-60plus

- BAT60+: https://bat60.dk/uge-37/

- 60+ bordtennis-foreninger i Danmark: https://bat60.dk/find-en-klub/

- Billeder kan hentes fra og bruges frit: https://bat60.dk/galleri/

Yderligere oplysning
FU-medlem for BAT60+, Lis Hævdholm,

Tlf. 21 78 58 89
eller på: www.bat60.dk

Følg pressemeddelelser fra DGI

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DGI

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum