Filadelfia

Sjældent formandsskifte på Epilepsihospitalet Filadelfia

Del

Kjeld Møller Pedersen, professor i sundhedsøkonomi træder tilbage som formand for Filadelfias bestyrelse. Leif Vestergaard Pedersen overtager posten.

Leif Vestergaard Pedersen
Leif Vestergaard Pedersen

Leif Vestergaard Pedersen bliver ved udgangen af oktober formand for Filadelfias bestyrelse. Han har været medlem af bestyrelsen siden april 2020 og er tidligere direktør i Kræftens Bekæmpelse i perioden fra 2010-2018.

Leif Vestergaard Pedersen afløser Kjeld Møller Pedersen, som har været medlem af Filadelfias bestyrelse i næsten 20 år og været formand de sidste 14. En tid hvor der er sket gode fremskridt for epilepsipatienterne. Ikke mindst i forhold til øget forskning og de seneste regeringsbevillingerne, der fx forbedrer overgangen fra barn til voksenafdelingerne.

-      Jeg har besluttet at lade posten gå videre, så jeg kan få mere tid til andre ting. Filadelfia er inde i en god og stabil periode med en stærk bestyrelse og direktion, derfor er tidspunktet helt rigtigt, siger den 72-årige Kjeld Møller Pedersen, professor i sundhedsøkonomi og sundhedspolitik.

 Der er reception for de to 11. november kl. 14 på Filadelfia.

-       Jeg glæder mig til arbejdet som bestyrelsesformand for en organisation, der er utrættelig i sin indsats for epilepsipatienter og patienter med erhvervet hjerneskade, fortæller Leif Vestergaard Pedersen, cand.oecon og medlem af Det etiske Råd.

Filadelfia er Danmarks eneste højt specialiserede hospital for epilepsi og har 124 års erfaring og ekspertise i epilepsi. De seneste år har fokus været på forskning og udvikling på internationalt niveau til gavn for patienterne. Filadelfia består også af en specialskole, rådgivning og døgn- og dagtilbud samt Center for Neurorehabilitering for mennesker med erhvervet hjerneskade. Der er 800 medarbejdere.

Leif Vestergaard Pedersen har hidtil været næstformand i Filadelfias bestyrelse, den post overgår nu til Jens Stenbæk, som har været medlem af bestyrelsen siden september 2020.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Leif Vestergaard Pedersen
Leif Vestergaard Pedersen
Download

Information om Filadelfia

Filadelfia
Filadelfia
Kolonivej 1
4293 Dianalund

58 26 42 00http://www.filadelfia.dk/

55.000 mennesker har epilepsi og over 120.000 mennesker lever med en erhvervet hjerneskade i Danmark. Filadelfia er det nationalt førende højt specialiserede epilepsihospital og specialiserede rehabiliteringscenter for menneske med erhvervet hjerneskade.

Følg pressemeddelelser fra Filadelfia

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Filadelfia

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum