Filadelfia har ansat ny direktør

Del

Lisbeth Nielsen bliver ny administrerende direktør på Filadelfia. Hun kommer fra en stilling som direktør i Sundhedsdatastyrelsen.

Foto af Lisbeth Nielsen, ny administrerende direktør
Lisbeth Nielsen bliver ny administrerende direktør for Filadelfia

Lisbeth Nielsen tiltræder som administrerende direktør 15. juni 2024. Det landsdækkende Epilepsihospitalet med tilhørende sociale døgn- og dagtilbud, specialskole, rådgivning og center for erhvervet hjerneskade har godt 700 medarbejdere. 

- Jeg glæder mig til at stå i spidsen for Filadelfia. Det er en unik organisation, som med sit helhedssyn kan noget helt særligt inden for epilepsi og erhvervet hjerneskade. Der er en stor bredde i ydelserne og ikke mindst dedikerede medarbejdere, som er optaget af at gøre det bedste for patienter og borgere, siger Lisbeth Nielsen, som er uddannet cand.scient.adm fra Roskilde Universitet fra 1998. 

Lisbeth Nielsen har tidligere været kontorchef i Danske Regioner og afdelingschef på Nordsjællands Hospital. 

- Min ambition for Filadelfia er, at det skal være det sted, hvor patienterne helst vil være tilknyttet. Filadelfia skal placere sig solidt i den fremtidige organisering af sundhedsvæsenet med et fremragende tilbud til patienter og samarbejdspartnere. Samtidig skal medarbejderne opleve at være en del af en rar og attraktiv arbejdsplads, hvor man gør en forskel og udvikler sig fagligt, siger Lisbeth Nielsen. 

Lisbeth Nielsen var med til at etablere Sundhedsdatastyrelsen, som er en del af Indenrigs- og Sundhedsministeriet. Nu bliver hun administrerende direktør for en organisation med en historie på 127 år.

- Vi er meget glade for at Lisbeth Nielsen skal stå i spidsen for Filadelfia. Hun har bredt indblik i sundhedsvæsenet og stor erfaring med ledelse. Hun har god forståelse for de værdier, der er grundlaget for Filadelfia, så vi glæder os meget til samarbejdet, siger Leif Vestergaard Pedersen, bestyrelsesformand. 

Lisbeth Nielsen afløser Jens-Otto Skovgaard Jeppesen, som har været administrerende direktør i 12 år, men har valgt at gå på pension. 

Kontakter

Lisbeth NielsenKommende administrerende direktørFiladelfia

Tlf:2134 1202

Billeder

Lisbeth Nielsen bliver ny administrerende direktør på Filadelfia
Lisbeth Nielsen bliver ny administrerende direktør på Filadelfia
Download

Følg pressemeddelelser fra Filadelfia

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Filadelfia

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye