Sikkerhedsstyrelsen

Sikkerhedsstyrelsen ansætter toperfaren kommunikationschef fra Slotsholmen

Del

Den 6. september tiltræder Mette Thorn stillingen som kommunikationschef i Sikkerhedsstyrelsen. Det er en af de mest erfarne kommunikationsnavne i centraladministrationen, der nu skal have sin daglige gang på Esbjerg Brygge – med udsigt til Fanø og Svend Wiig Hansens Esbjerg-vartegn, ’Mennesket ved havet’.

”Mette har igennem 16 år arbejdet for 13 ministre i fire forskellige ministerier, så det er én af de absolut mest garvede og dygtige kommunikationschefer i offentlig administration. Jeg er så kisteglad for, at hun gerne vil være en del af vores hold i Esbjerg. Jeg synes simpelthen, at det er et scoop. Og jeg ved, at hun vil kunne tage vores kommunikation til et helt nyt niveau”, siger Sikkerhedsstyrelsens direktør, Lone Saaby.

Mette Thorn har været kommunikationschef i det tidligere Miljø- og Fødevareministerium med 4.200 ansatte – nu skal hun arbejde i en noget mindre organisation, hvor hun er tættere på de enkelte fagområder, Sikkerhedsstyrelsens kerneforretning og den rivende digitale udvikling, organisationen har været igennem. Mette Thorn siger om sin nye stilling:

“Nu skal jeg være en del af Erhvervsministeriet vest på, og det ser jeg virkelig frem til. Jeg holder af hele Danmark, og jeg er en stor tilhænger af statslige arbejdspladser i hele Danmark. Sammen med mine kolleger skal jeg arbejde med at synliggøre og professionalisere Sikkerhedsstyrelsens strategiske og digitale kommunikation yderligere.”

Mette Thorn har også tidligere arbejdet som presse-og kommunikationschef i Skatteministeriet, Miljøministeriet og Fødevareministeriet. Derudover har hun det tidligere Landbrugsraadet samt en række journalistiske stillinger på CV’et.

Kontakter

For yderligere info, kontakt venligst Sikkerhedsstyrelsens pressevagt på 22 38 44 51

Billeder

Information om Sikkerhedsstyrelsen

Sikkerhedsstyrelsen
Sikkerhedsstyrelsen
Esbjerg Brygge 30
6700 Esbjerg

3373 2000http://www.sik.dk

Følg pressemeddelelser fra Sikkerhedsstyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sikkerhedsstyrelsen

Sørg for ventilation til gasflaskerne21.9.2021 15:32:22 CEST | Pressemeddelelse

Hvis der siver gas ud fra en gasinstallation, der er tilsluttet en gasflaske i et lukket rum, kan en gnist starte en eksplosion. Derfor er det afgørende, at der er den nødvendige ventilation, uanset om gasflasken anbringes i et skur i haven, i gaskassen på en campingvogn, i en båd eller varevogn eller i andre typer af rum. Det er vigtigt i perioder, hvor udstyret er i brug, men også når gasudstyret gemmes væk i længere perioder.

Husk sikkerheden når du køber redningsvest16.7.2021 10:07:36 CEST | Pressemeddelelse

Når du bevæger dig ud på vandet på et fartøj, er der krav om, at du skal medbringe en redningsvest eller svømmevest. Det gælder, uanset om du er ombord i en sejlbåd eller sejler i kano, kajak eller på paddleboard eller windsurfer. Men det er vigtigt, at du vælger en redningsvest eller svømmevest, der egner sig til formålet, og der er nogle sikkerhedskrav, som vesten skal opfylde for at fungere effektivt som et værnemiddel.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum