Ishøj Kommune

Shubberne giver sommerkoncert i Ishøj Byhave

Del

Traditionen tro inviterer Ishøj Kommunes Kulturudvalg til gratis koncerter i byhaven. Nummer to i år bliver med Shubberne den 2. juli kl. 13

Ankermændene bag Shubberne er intet mindre end to vaskeægte Shu-bi-dua-legender.

Guitarist Claus Asmussen, som optog og mixede Shu-bi-duas plader og skabte den sound, vi alle kender. Og keyboardspiller Willy Pedersen, som med sit karakteristiske klaverspil og sans for finurlige rim har givet os Askepot, Vil du med mig og meget mere.

Foruden de to gamle originaler består bandet af tre blændende musikere og dedikerede Shu-bi-dua-connaisseurs, Karsten Lagermann (vokal), John Sørensen (bas) og Rasmus Grosell (trommer).

Vi' de eneste Shu-bi, der dur!

Shubberne skaber en fest over alt, hvor de spiller deres største og mest elskede hits med samme autenticitet og sound som på pladerne.

Det høje humør og den fanden-i-voldske sceneoptræden er præcis det samme som i de gode gamle dage. ”Det er som at blive ført tilbage til dengang”, siger publikum efter koncerterne.

Gratis adgang

Der kræves ikke billet i år. Du ankommer bare til haven og slår dig ned i græsset med tæppe, havestol eller andet. Der vil være en salgsbod med diverse drikkevarer.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum