Det Kongelige Teater

Shakespeares tidløse portræt af ondskab og magtsyge kommer til Det Kongelige Teater

Del

Tammi Øst er tilbage i den fascinerende rolle som Richard III – en præstation, hun modtog Teaterpokalen og en Reumert-nominering for.

Richard III er et af de absolutte hovedværker i vores overleverede historier om, hvad det vil sige at være menneske til, hvad det vil sige at være menneske i en overgangstid, hvor magten er omskiftelig, og det uhyrlige kan vokse frem.
Instruktør Jens Albinus har skåret Shakespeares drama ned til et kammerspil for tre skuespillere med Tammi Øst, Mikkel Arndt og Lucia Vinde Dirchsen, og forestillingen spillede for fulde sale på Husets Teater i forrige sæson.
Richard III er en dramatisering af et vendepunkt i den engelske historie: slutningen på Rosekrigene, Richard III’s korte regeringstid og begyndelsen på Tudordynastiet.

Læs mere om forestillingen HER.

Pressen skrev:

♥♥♥♥♥ – Politiken
★★★★★ – Berlingske
★★★★★ – POV International
★★★★★ – CPH Culture
★★★★★ – Ungt Teaterblod

Forestillingen er oprindeligt produceret af Husets Teater.

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum