Danske Spil A/S

Sensation i Madrid og Suarez-straffe i overtiden sikrer vild gevinst

Del

En Oddset-spiller fra Nordsjælland vekslede 10 kroner til 38.000 på vild Champions League-kupon.

Det var ikke kun spillerne fra Sheriff Tiraspol, der fik mulighed for at juble vildt efter tirsdagens Champions League-kampe.

Også en Oddset-spiller på knap 60 år fra Hørsholm i Nordsjælland havde grund til at kaste armene i vejret, og det var blandt andet på grund af Moldova-mestrenes sensationelle 2-1-sejr over selveste Real Madrid.

- Der var faktisk en hel del, der havde spillet på, at Tiraspol ville vinde i Madrid, og det skal nok ses i lyset af, at der var odds 25 på netop det udfald, fortæller Daniel Jensen, der er oddssætter i Danske Spil.

- Men der var ingen andre, der samtidig ramte resultaterne i fem andre Champions League-kampe og vandt på en kupon med så højt et odds, som denne kunde gjorde, understreger han.

For den nordsjællandske Oddset-spiller havde hele seks kampe på den kupon, som han havde satset 10 kroner på via Danske Spils app.

Samlet gav kampene odds 3.811,80, hvilket bliver til en gevinst på 38.118 kroner, når man ganger med en flad 10’er.

Belgisk overraskelse og Suarez i overtiden
Sensationen i Madrid var ikke den eneste overraskelse på kuponen.

Oddset-spilleren havde også forudset, at Club Brugge ville slå RB Leipzig på udebane til odds 7. Og så var han formentlig ret glad for at se, hvad der skete i slutningen af AC Milan-Atletico Madrid, hvor udeholdets Antoine Griezmann udlignede til 1-1 i det 84. minut, mens Luis Suarez scorede til 1-2 på straffe dybt inde i overtiden. For der var nemlig et 2-tal i den kamp på vinderkuponen.

- Det er en ret vild kupon, han har lavet. Udover de to førnævnte kampe til odds 25 og 7, så var der odds 2,90 på Atletico Madrids sejr, hvilket der også var på Paris SG’s sejr over Manchester City, konstaterer Daniel Jensen.

De to sidste kampe på kuponen var: FC Porto-Liverpool 2 (odds 1,75), Dortmund-Sporting CP 1 (odds 1,48).

For yderligere info:
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230
-Daniel Jensen, oddssætter i Danske Spil, mail: danj@danskespil.dk, tlf: 28602489

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum