Sennheiser

SENNHEISER PRÆSENTERER CX 6.00BT

Del

Lydspecialisten debuterer med Bluetooth in-ear-høretelefoner ved CES 2018

Sennheiser CX 6.00 BT
Sennheiser CX 6.00 BT

Ballerup/København, den 8. januar 2018Ved CES-messen 2018 i Las Vegas præsenterer Sennheiser CX 6.00BT, de nye Bluetooth in-ear-høretelefoner, som giver dig enestående lyd på farten. CX 6.00BT er udstyret med behagelige ørestykker forbundet med et kabel rundt om nakken. De har et let og kompakt design, der samtidigt er robust og har et komfortabelt fit.

CX 6.00BT gengiver klar og detaljeret lyd med en forbedret basrespons. Takket være Bluetooth 4.2 og Qualcomm® apt-X™ er det muligt at nyde en kompromisløs trådløs lydoplevelse. Understøttelsen af Qualcomm® apt-X™ Low Latency gør det endnu bedre at se spil og video, da billeder og lyd kommer i perfekt sync.

Sennheisers nye trådløse in-ear-model CX 6.00BT er designet til at give dig enestående lyd på farten.

Et letvægtsdesign med sværvægter funktioner

Høretelefonernes funktioner inkluderer mulighed for at forbinde op til to enheder på samme tid, når du eksempelvis skifter mellem din telefon og computer. CX 6.00BT er udstyret med indbygget mikrofon med cVc-støjannullering, der giver krystalklar lyd under opkald på farten og understøtter 3-vejs opkald. Derudover har headsettet en fjernbetjening med tre knapper, så du kan nemt kan styre musik og opkald. En praktisk stemmepåmindelse giver dig besked om tilbageværende batteritid.

CX 6.00BT har også overlegen komfort og sikkerhed: Sennheiser har skabt et design, hvor kablet går bag om nakken, og på den led balanceres og minimeres vægten af de ergonomiske ørestykker, så de bliver på plads. For at give brugeren den bedste pasform er høretelefonerne udstyret med en kabeldeler, der gør justering så nemt som muligt. Derudover kommer ørestykkerne med et udvalg af fire størrelser af øreadaptere, som sikrer fremragende dæmpning af omgivende støj. På trods af headsettets lette vægt på kun 14 g er det stærkt nok til at tage med overalt takket være den robuste kvalitet og holdbare materialer.

Med en batteritid på seks timer komplementerer CX 6.00BT en travl livsstil. In-ear-høretelefonerne giver dig mulighed for bekvem og hurtig opladning via USB, så du får to timers batteritid med bare 10 minutters opladning og en fuld opladning på kun halvanden time.

De nye CX 6.00BT kommer i butikkerne i januar 2018 til en vejledende udsalgspris på 99 EUR/99.95 USD.

Forbrugerelektronikmessen CES 2018 finder sted i Las Vegas, USA, fra den 9.-12. januar. Besøg Sennheiser i South Hall 1, Booth 20606, for at opleve og lære mere om CX 6.00BT og Sennheisers øvrige produkter.

Kontakter

Halo. agency
Andreas Hedensten
Tlf.: 28926494
Email: andreas.hedensten@haloagency.dk

Billeder

Sennheiser CX 6.00 BT
Sennheiser CX 6.00 BT
Download
Sennheiser CX 6.00 BT
Sennheiser CX 6.00 BT
Download

Vedhæftede filer

Information om Sennheiser

Om Sennheiser

Audiospecialisten Sennheiser er en af verdens førende producenter af hovedtelefoner, mikrofoner og trådløse transmissionssystemer. Firmaet har hovedkvarter i Wedemark ved Hannover, egne produktionsfaciliteter i Tyskland, Irland og USA og opererer i mere end 50 lande. Med 19 salgsselskaber og mangeårige samhandelspartnere leverer firmaet innovative produkter og fremtidsorienterede audioløsninger, som er optimalt tilpasset til kundernes behov. Sennheiser er et familieejet firma, grundlagt i 1945, og har i dag 2.700 medarbejdere over hele verden, som alle deler begejstringen for audioteknologi. 

Følg pressemeddelelser fra Sennheiser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sennheiser