Sennheiser

GÅ FREMTIDEN I MØDE MED SENNHEISERS NYE SDW 5000 DECT HEADSET-SERIE

Del
Lydspecialisten Sennheiser har lanceret SDW 5000-serien, der er specifikt udviklet til nutidens mobile arbejdspladser. Serien er designet til at imødekomme de behov, som følger med en moderne arbejdsplads - behov som fleksibilitet, ro, mulighed for fordybelse men samtidig en stor grad af samarbejde på tværs af skriveborde.
Sennheiser SDW 5000
Sennheiser SDW 5000

Ballerup, 16. maj 2018 – Tiden er kommet til at møde fremtiden for professionel kommunikation:

Lydspecialisten Sennheiser har lanceret SDW 5000-serien, der er specifikt udviklet til nutidens mobile arbejdspladser. Serien er designet til at imødekomme de behov, som følger med en moderne arbejdsplads - behov som fleksibilitet, ro, mulighed for fordybelse men samtidig en stor grad af samarbejde på tværs af skriveborde. SDW 5000 hjælper med at forbedre fleksibiliteten og oplevelsen for både brugere og it-chefer ved at tilbyde et enkelt headset-system, der uden problemer kan forbindes med flere enheder og grænseflader. Enestående bredbåndslyd leverer en stemmeoplevelse, der overgår traditionelle forretningsstandarder, mens avancerede sikkerhedsprotokoller sikrer samtalefortrolighed. Med enestående interoperabilitet og intuitiv enhedshåndteringskapabiliteter hjælper den nye SDW 5000-serie med effektivt at mindske travle it-lederes arbejdsbyrde.

Nutidens arbejdspladser er fyldt med modsætninger: Virksomheder forventer i stigende grad en fleksibilitet hos medarbejderne og har behov for at kunne tilbyde fleksible kontormiljøer. Samtidig ser vi en ny generation af medarbejdere, som søger mere og mere indflydelse, og som stiller større krav til virksomhedsteknologier, hvad angår fleksibilitet, ro og mulighed for samarbejde. Alt imens bestræber it-afdelingerne sig på at bekæmpe sikkerhedsrisiciene ved et stadigt stigende antal forbundne enheder. Headsets fra Sennheisers SDW 5000-serie er blevet udviklet til at understøtte denne komplekse verden, som udvikler sig med lynets hast, mens de sørger for fremtidssikker fleksibilitet og funktioner til at hjælpe forretninger med at tilpasse sig nye krav og udfordringer:

 "Vores nye SDW 5000-sortiment med trådløse DECT-headsets er blevet udviklet til at fremme ubesværet kommunikation i moderne arbejdsmiljøer", forklarer Andreas Bach, præsident for Sennheiser Communications A/S, "SDW 5000-serien fungerer som en professionel kommunikations- og samarbejdshub og er svaret på moderne kontorarbejderes, premium callcenter-agenters såvel som it-afdelingers fremtidige behov. Brugere kan opleve fleksibel forbindelse mellem flere enheder, fantastisk lyd i enhver situation og smarte intuitive funktioner til at forbedre teamsamarbejde. Samtidig er SDW 5000-serien sund forretningssans, idet den appellerer til administrerende direktører og it-chefer ved at tilbyde en fremtidssikker løsning, der imødekommer forventninger til høj sikkerhed, problemfri interoperabilitet samt enkle og intuitive enhedshåndteringskapabiliteter."

Fremtiden for lyd i SDW 5000 forretningsheadsets

SDW 5000-serien indeholder enestående bredbåndslyd, en ny lydstandard for headset-kommunikation, ved at levere fantastisk realistiske opkald med et væsentligt mere naturligt og fyldigere lydbillede, foruden alle tiders Sennheiser-lyd, når der lyttes til musik. Foruden krystalklar talekvalitet hjælper Sennheiser SDW 5000-seriens støjdæmpningssystem med to mikrofoner med at bortfiltrere baggrundsstøj og holder kommunikationen fri for forstyrrelser. Egen-stemme-detektoren dæmper mere diskrete forstyrrelser for yderligere at forbedre opkaldsoplevelsen. Endvidere sikrer funktionen med høj densitet-bredbånd høj lydkvalitet i støjende miljøer, hvor flere headsets er i brug på samme tid.

Et svar til adskillige behov og brugere

Den nye SDW 5000-serie består af en elegant basestation og et headset, der tilbyder et valg mellem 3 bærestile – ørekrog, hovedbøjle og nakkebøjle – og den giver utrolige forbindelser og headset-fleksibilitet. Udover at byde på avancerede funktioner som f.eks. opkaldsfletning/annullering af opkaldsfletning er alle SDW 5000-headsets UC-optimerede og certificerede til Skype for Business. Tredobbelt forbindelse gør det muligt at forbinde basestationen til pc'er og skrivebordstelefoner, samt mobiltelefoner og tablets via Bluetooth-donglen.

Foruden SDW 5000-seriens headsets kan basestationen også forbindes med andre kablede og Bluetooth Sennheiser headsets eller en speakerphone (via USB-porten). Det overlegne fleksibilitetsniveau sikrer, at SDW 5000-serien kan tilpasses, så den imødekommer en lang række forskellige kontor- og brugerbehov. 

Ro i sindet med øget sikkerhed og ubesværet enhedshåndtering

Sennheisers SDW 5000-serien er én af de sikreste løsninger i sin klasse, der fås i dag: Den anvender avancerede sikkerhedsprotokoller for at sikre, at forretningssamtalen forbliver fortrolig, og den byder på funktioner som beskyttet pardannelse, 128-bit godkendelsesnøgler og DECT Security-certificering. Derudover kan USB-porten, opkaldsfletning og telekonferencer mellem flere headsets slås fra efter behov i miljøer med høj sikkerhed.

Sennheiser har udviklet HeadSetup™ Pro Manager for at give ubesværet, centraliseret enhedshåndtering, der kan spare it-ledere værdifuld tid og ressourcer. Den skybaserede it-administrationsløsning gør det muligt at spore monitorering, opdatering og konfiguration af indstillinger på SDW 5000 og andre Sennheiser enheder fra ét enkelt brugervenligt instrumentpanel når som helst og hvor som helst.

Smarte funktioner til øget produktivitet

Med en række smarte funktioner giver SDW 5000 ny mening til anvendelighed ved at sikre en problemfri samarbejds- og kommunikationsoplevelse til øget produktivitet. Udover at byde på avanceret opkaldsbetjening via basestationen muliggør headsettenes indbyggede bevægelsessensor automatisk opkaldsbetjening, dvs. opkald kan besvares ved blot at samle headsettet op fra skrivebordet. Derudover hjælper headset-systemet med at gøre dagligdagens interaktioner nemmere ved at omfatte et Busy Light på headsettet, samt et valgfrit eksternt Busy Light til at sikre, at kollegerne er klar over, at der er et opkald i gang, og statussen bliver automatisk synkroniseret med Skype for Business-programmet.

Nøgleord

Kontakter

Halo.agency
Christine Gade Dannisøe
Tlf.: 31791628
Email: christine.dannisoee@haloagency.dk


Bianca Nesgaard
Sennheiser Communications
Director of Global Marketing
bnes@senncom.com
T + 45 4470 0162
M + 45 3124 2622

Billeder

Sennheiser SDW 5000
Sennheiser SDW 5000
Download

Vedhæftede filer

Information om Sennheiser

Om Sennheiser

Sennheiser skaber fremtiden for lyd – en vision, der bygger på mere end 70 års innovationskultur, som har dybe rødder i den familieejede virksomhed. Sennheiser, som blev etableret i 1945, er en af verdens førende producenter af hovedtelefoner, mikrofoner og trådløse transmissionssystemer. Virksomheden, som har 20 datterselskaber i salgsbranchen og veletablerede handelspartnere, er aktiv i mere end 50 lande og driver sine egne produktionsanlæg i Tyskland, Irland og USA. Sennheiser har omkring 2.800 medarbejdere verden over, der deler en passion for fortrinlig lyd. Siden 2013 er Sennheiser blevet forvaltet af Daniel Sennheiser og dr. Andreas Sennheiser, som er den tredje generation i familien til at drive virksomheden. Som en del af Sennheiser-koncernen har dens joint venture, Sennheiser Communications A/S, specialiseret sig i trådløse og kablede headsets og speakerphones til kontaktcentre, kontorer og UC-miljøer samt headsets til gaming og mobile enheder. I 2016 havde Sennheiser-koncernen et salg på i alt 658,4 mio. euro. www.sennheiser.com

Følg pressemeddelelser fra Sennheiser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sennheiser

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye