Næstved Bibliotek og Borgerservice

Seniordans på biblioteket

Del

Har du lyst til at danse, så støv danseskoene af og kom forbi Næstved bibliotek, hvor Næstved Seniordansere byder op til dans lørdag den 14. marts kl. 10.30-12.00.

Festlig dans og god musik
Festlig dans og god musik

Seniordans er festlig og fornøjelig dans til god musik sammen med glade mennesker. Det er en god måde at blive i godt humør, få rørt ”de små grå” og få god motion. Dans er en af de motionsformer, hvor man får brugt flest muskelgrupper, og samtidig styrker det blodomløb, hjerte og hjerne.

Musikken er dansevenlige evergreens, som mange kan synge med på. Vi danser ikke dame og herre men ”RØD og BLÅ”, så du kan være med, selv om du kommer alene.

Seniordans omfatter danse fra mange lande, og de er forenklede, så du kan være med, selv om du ikke er vant til at danse. Vi danser i par, kvadrille, kædedanse, rækkedanse i kreds og så videre.

Kom og prøv, det er aldrig for sent at begynde!

Arrangementet finder sted lørdag den 14. marts kl. 10.30-12.00 í Loungen på Næstved Bibliotek. Det er gratis at deltage, og du skal ikke melde dig til.

Kontakter

Billeder

Festlig dans og god musik
Festlig dans og god musik
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55884000http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum