PostNord Danmark

Send et brev gratis til julemanden med PostNord

Del

December nærmer sig med hastige skridt og julens mange traditioner står for døren. En af dem er at skrive breve til julemanden og i år kan du gratis sende ham en hilsen med PostNord.

Foto: PostNord
Foto: PostNord

Inden vi får set os om, er det atter tid til at tænde kalenderlyset, pynte hjemmet med gran og finde skriveredskaberne frem. Igen i år kan børn i hele landet sende en hilsen til julemanden og få et svar retur.

- Brevet til julemanden er en hyggelig tradition, som betyder meget for mange børnefamilier. Derfor er vi utrolig glade for, at vi hos PostNord kan være med til at holde traditionen i live, og på den måde bidrage til julestemningen rundt om i landet. Vi glæder os til at fragte de mange fine breve sikkert frem til julemanden i den kommende tid, siger Stine Sander, Vice President Communications hos PostNord.

Hos PostNord sidder julemandens hjælpere klar til at tage imod de tusindvis af breve med julehilsner og juleønsker, som børn i Danmark hvert år sender til julemanden. Og i år behøver det ikke koste en krone at sende julemanden en hilsen. Som noget nyt har PostNord nemlig produceret frankerede konvolutter, der fra næste uge gratis kan afhentes på mere end 300 udvalgte posthuse rundt om i landet.

Alle der sender et brev til julemanden med PostNord, får et fysisk svar retur i postkassen. Vedlægger man sin ønskeliste til jul, er man samtidig med i konkurrencen om at få et julegaveønske opfyldt.

Man kan vælge at bruge den frankerede konvolut eller sende et almindeligt brev til 12 kroner til julemanden på adressen: Julemanden, Julemandens Postcenter 24, 0900 København C. Husk at skrive barnets navn og adresse på konvolutten, så julemanden kan sende et svar tilbage.

www.postnord.dk kan man læse mere om muligheden for at skrive til julemanden, samt finde den fulde liste over posthuse med gratis frankerede konvolutter.

Nøgleord

Billeder

Foto: PostNord
Foto: PostNord
Download

Information om PostNord Danmark

PostNord Danmark
PostNord Danmark
Hedegaardsvej 88
2300 København S

https://www.postnord.dk/

Følg pressemeddelelser fra PostNord Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PostNord Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum