Halsnæs Kommune

Seks nye pudebump etableres i Melby

Del

Inden for den nærmeste fremtid vil der blive sat seks nye pudebump op i Melby. Det er dog svært at sige, hvornår det præcist sker, da arbejdet kræver absolut tørvejr. I første omgang forsøges der med fredag den 24. juli.

Sådan kommer pudebumpene til at være placeret i de tre chikaner, der allerede findes i Melby.
Sådan kommer pudebumpene til at være placeret i de tre chikaner, der allerede findes i Melby.

Hvis vejrguderne tillader det, vil der på fredag den 24. juli blive sat seks nye pudebump op i Melby. Det sker for at få billisterne til at sænke farten.

Efter planen skal arbejdet udføres på fredag, men da det kræver, at vejret holder fuldstændigt tørt, er der en risiko for, at arbejdet må udsættes. De nuværende prognoser for fredag tyder nemlig på, at der godt kan falde lidt regn. Kan arbejdet ikke udføres fredag den 24. juli, vil det blive forsøgt udført i næste uge, hvor tirsdag den 28. juli lige nu ser ud til at være bedste bud.

Her skal pudebumpene være

Tre af de nye bump vil blive placeret i de chikaner, der allerede findes i Melby. I forbindelse med denne del af arbejdet vil der være helt spærret mellem Lindebjergvej og Præstelodsvej. Udføres arbejdet på fredag, vil det være i tidsrummet 07.00 - 12.00 som det seneste.

Du kan se en illustration af, hvordan det kommer til at se ud nedenfor:

De resterende tre pudebump etableres i det, der i folkemunde kaldes for Melbytrekanten/Melbyrundkørslen. Her vil der blive lavet et bump i hvert ”ben” i trekanten. Disse bump laves efter de tre første er etableret. Under arbejdet vil trafikken blive styret af trafikofficials.

Normalt er vejene i trekanten ensrettede, men under arbejdet er der behov for at lukke vejene helt en ad gangen. Det betyder, at der hele tiden vil være to veje åbne for trafik. Udføres dette arbejde på fredag, forventes det at være færdigt klokken 16.

Herunder kan du se et overbliksbillede af, hvor i Melbytrekanten bumpene vil blive placeret:

Som skrevet, så er arbejdet afhængig af tørvejr. Som udgangspunkt udføres arbejdet fredag den 24. juli, men vejret kan være skyld i, at arbejdet udsættes til ugen efter, eller til senere endnu, hvis det bliver nødvendigt.

Hvis arbejdet udskydes, vil der løbende blive opdateret om en ny dato her på hjemmesiden.

Billeder

Sådan kommer pudebumpene til at være placeret i de tre chikaner, der allerede findes i Melby.
Sådan kommer pudebumpene til at være placeret i de tre chikaner, der allerede findes i Melby.
Download
Download
Download

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Bliv vaccineret mod influenza2.10.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Vintertid er influenzatid. Vil du beskytte dig mod influenza, kan det være en god idé at blive vaccineret. Er du ældre, kronisk syg eller på anden måde særligt udsat, kan du blive vaccineret gratis. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du lader dig vaccinere mod influenza, hvis du tilhører en risikogruppe - også selvom du føler dig sund og rask. Er du i risikogruppen, er du også i særlig risiko for at få et alvorligt sygdomsforløb, hvis du smittes med COVID-19. Derfor er vaccination mod influenza særligt vigtig i år. Du kan læse mere på linket her. På linket kan du også læse om, hvem der er omfattet af den gratis vaccination.

Nu kan du få udbetalt indefrosne feriepenge30.9.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Du kan nu få udbetalt op til tre uger af dine indefrosne feriepenge. Feriepengene har du optjent, hvis du har været lønmodtager i perioden 1. september 2019 til 31. marts 2020. Modtager du offentlige ydelser, vil de ikke blive påvirket, hvis du vælger at få udbetalt dine tre ugers feriepenge nu. Offentlige ydelser er for eksempel kontanthjælp, sygedagpenge, fleksløntilskud, ressourceforløbsydelse eller ledighedsydelse. Du får udbetalt dine indefrosne feriepenge via Borger.dk. Hvis du ikke ønsker at få udbetalt dine indefrosne feriepenge, bliver de stående hos Lønmodtagernes Feriemidler, indtil du når pensionsalderen. Du kan læse mere om ordningen på linket her til Borger.dk.

Budgetforlig på plads i Halsnæs30.9.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Et enigt byråd har indgået forlig om budgettet for de næste fire år i Halsnæs. Forliget betyder blandt andet, at der vil blive foretaget store investeringer i velfærden særligt til gavn for kommunens børn, unge og ældre. Det er Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti, SF og Enhedslisten, som har indgået en budgetaftale for 2021-2024, og dermed står samtlige 21 mandater bag aftalen. For forligspartierne har det især været vigtigt at prioritere borgernes velfærd. Derfor vil børn, unge og ældre i de kommende år opleve, at der bliver flere penge til blandt andet bedre normeringer i daginstitutioner og mere personale på kommunes plejecentre. På dagtilbudsområdet bliver det tilført 1,6 mio. kr. ekstra til bedre normeringer. Et område hvor der også sidste år blev tilført ekstra midler. På skoleområdet skal overgangen fra daginstitution til skole styrkes. Derfor er der afsat 3,9 mio. kr. til ekstra personale, som i en overgangsperiode skal hjælpe børnene med at finde sig til rette i de ny

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum