Danske Spil A/S

Sejr over England udløser historisk gevinst til Oddset-spillerne

Del

Danske Spil har aldrig udbetalt så mange penge på en enkelt dag, som det bliver tilfældet, hvis Danmark spiller sig i EM-finalen.

Danske Spil er klar i spyttet:

England er favorit til at vinde EM-semifinalen over Danmark.

Men størstedelen af Oddset-spillerne er ligeglade. De sætter deres penge på, at Kasper Hjulmands tropper sender de engelske fans slukøret hjem fra Wembley i aften.

Og de vinder stort på det, hvis det lykkes.

-Her, onsdag morgen, står Oddset-spillerne til at vinde 14 millioner kroner, hvis Danmark vinder over England i ordinær spilletid. Og det tal kommer kun til at stige frem mod kampstart i aften, siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske Spil.

Det vil i så fald være første gang, at Oddset-spillerne vinder så mange millioner på en enkelt dag. I de fem år, som Danske Spil har tal for, er der højest blevet udbetalt 12,5 millioner kroner på en dag. Det var den 4. marts 2017, hvor en række kampe formede sig, som Oddset-spillerne spåede.

Da Danmark forleden slog Rusland i gruppespillet ved EM, og Belgien samtidig slog Finland, måtte Danske Spil udbetale 11 millioner kroner, hvilket var det højeste siden 2017. Men gevinsten har i de seneste fem år aldrig været så stor, som den bliver, hvis Kasper Dolberg og co. banker England.

Det er der lige nu odds 5,30 på, mens en sejr til hjemmeholdet giver odds 1,72. Der er odds 3,70 på uafgjort.

Dobbelt-Dolberg?
Derudover er der en række specialspil, som også vil resultere i en betydelig gevinst til Oddset-spillerne. Blandt andet med førnævnte Kasper Dolberg.

-Der er mange spillere, der tror, at Kasper Dolberg også vil score mod England. Og hvis han scorer to mål på skud uden for feltet, vil det koste Danske Spil 2,8 millioner kroner, fortæller Mathias Reimer Larsen.

Det scenarie kan du få odds 500 på.

Hvis den danske topscorer, der inden kampen mod England har scoret tre mål, snyder Cristiano Ronaldo, Harry Kane og alle de andre topangribere og bliver EM-topscorer, så scorer Oddset-spillerne 3,5 millioner kroner.

Ronaldo og tjekkiske Patrick Schick, der fører topscorerlisten med fem mål hver, giver odds 2,75, hvis de bliver topscorere. Englands Harry Kane, der har scoret tre mål, giver pengene 4,50 gange igen, mens Dolberg giver odds 30.

Trecifret milliongevinst til Oddset-spillerne
Hvis den rød-hvide optimisme blandt spillerne forplanter sig til Wembley, og Danmark vinder EM, er vi ved at være der, hvor Oddset-spillerne hiver et trecifret millionbeløb ud af Danske Spil.

I hvert fald hvis man tager sejrene over Rusland og Tjekkiet med, for på de to dage måtte Danske Spil samlet udbetale mere end 20 millioner kroner.

Hvis Danmark vinder EM, hvilket der lige nu er odds 9,50 på, så står Oddset-spillerne til en udbetaling på 70 millioner kroner alene på det væddemål.

Kontakt:
Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, tlf: 61334230
Mathias Reimer Larsen, oddssætter i Danske Spil, tlf: 31443038

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Heldig spiller hiver over 2 millioner kroner hjem i Keno19.7.2021 10:11:36 CEST | Pressemeddelelse

Med en indsats på 90 kroner formåede en heldig spiller fra Valby onsdag d. 15 juni at forvandle indsatsen til over lidt to millioner kroner gennem talspilet Keno – 2.2 millioner kroner for at være præcis. Keno er det spil hos Danske Spil med den største millionchance. Det går i alt sin enkelthed ud på, at man køber fem rækker med ni tal, hvor hver række koster 5 kroner, og hvis én af talrækkerne er blandt de 20 udtrukne vindertal, udløser det en million skattefri kroner. Og der var altså gevinst på to af talrækkerne, og dermed kan den heldige københavner se frem til at få sat over to millioner kroner ind på bankkontoen. Keno er et af de ældste spil hos Danske Spil. Der trækkes nye tal hver dag i, så hvis du føler dig heldig, kan du spille med gennem Lotto appen og på danskespil.dk. Du kan også spille Keno hos en af vores 4400 forhandlere. Danske Spil ønsker den nye millionær stort tillykke!

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum