Ishøj Kommune

Sebastian giver sommerkoncert i Kulturium

Del

Kulturium Musikteater i Ishøj genåbner med en stribe sommerkoncerter. Den første koncert finder sted lørdag den 18. juli kl. 20, hvor en af de største danske sanger/sangskrivere, Sebastian, indtager scenen

Sebastian giver sin eneste sommerkoncert i Storkøbenhavn og bliver samtidig den første koncert efter corona-nedlukningen i Kulturium Musikteater, som henover sommeren inviterer inden for til en række sommerkoncerter.

Til koncerten med Sebastian byder Kulturium Musikteater på et glas gratis bobler.

Udødelige sange og anekdoter

Når Sebastian møder sit publikum alene på scenen, får poesien for alvor vinger. Han ledsager sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor og forener generationer med sange, der har været soundtrack til mange danskeres liv.

Samtidig lister nye Sebastian-sange sig ind i repertoiret - ikke alene fra det seneste album, Sange til Drømmescenariet (2017), men også sange, som publikum aldrig har hørt før.

Glæd dig til en aften, hvor trubaduren indtager scenen i Kulturium Musikteater og gavmildt underholder sit publikum med et udsøgt udvalg af sange fra det sidste halve århundrede.

Favner alle generationer

Sebastian er én af Danmarks helt store kunstnere. En kunstner, der har noget at sige til både unge og ældre. Fra dem, der lærte Sebastian at kende med Den Store Flugt og hans perlerække af albums op gennem 70’erne og ind i 80’erne, over den lange musicalperiode med Ronja Røverdatter, Hodja Fra Pjort og mange flere, til dem, der i Toppen Af Poppen på TV2 i 2015 opdagede eller genopdagede Sebastian og en række af hans store sange - fx ’Rose’, ’Måske Ku’ Vi’ og ’Stille Før Storm’ - sunget af yngre stjerner som Isam B, Shaka Loveless og Stine Bramsen.

Billetkøb

Billetterne koster 295 kr. inkl. gebyr og et glas sommerbobler og købes via kulturium.dk.

Ved køb af billet sikres der automatisk afstand imellem selskaberne. Ønsker man derfor at sidde flere sammen skal billetterne købes samlet. 

Kontakter

Anders Lassen, musikbooker i Kulturium Musikteater: andla@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum