Ishøj Kommune

Sebastian Dorset tager ordet i oneman-showet ’Ord!’

Del

Kulturium Musikteater i Ishøj byder velkommen til Sebastian Dorset, som er ude med et nyt show, der indeholder 25 års erfaring som komiker. Showet har fået titlen ’Ord!’, og du kan opleve det den 28. februar 2020 kl. 20

Komikeren Sebastian Dorset kommer til Ishøj.
Komikeren Sebastian Dorset kommer til Ishøj.

Denne aften får du både den autoritative guide til, hvad du må grine af og en yderst personlig beretning om, hvordan man også kan være menneske. Showet er 90 % ordbaseret, resten er pauser.

Vi mennesker er de eneste, der bruger ord. Bortset fra syngende hvaler og papegøjer, der vil have sukker og ydmyger sig selv ved at kalde sig ”poppedreng” for at få det. Og så den dér nuttede hund på youtube, der lyder, som om den snakker, når man spiller mundharpe. Men bortset fra den slags er vi mennesker de eneste, der bruger ord.

Sebastian Dorset har brugt ord det meste af sit liv og levet af det, lige siden han blev voksen, her i onsdags. Gennem snart 25 år som stand-up-komiker har han ledt efter de helt rigtige og opdaget, at dem finder man kun, hvis man ikke er bange for at sige noget forkert.

Latteren som redningsplanke

Mon der er plads til at navigere mellem de hyperforsigtige, der hører fornærmelser i hver eneste vittige bemærkning, og så de kronisk rasende, der kun kender skældsord og bruger dem til samme formål, som Kain svang øksen…? Begge sider er lige komiske, men heldigvis er de bange for latteren. Den er kryptonit for selvhøjtidelighed af enhver slags. Så vi må bruge latteren som redningsplanke i en tid, hvor det både er svært at finde noget at grine af men helt umuligt at lade være.

Billetter til denne ”grinagtige” oplevelse koster 195 kr., og du kan købe dem i billetsalget hos Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28 eller på ticketmaster.dk.  Kunder med sølvkort får 20 procent rabat.

Kontakter

Billeder

Komikeren Sebastian Dorset kommer til Ishøj.
Komikeren Sebastian Dorset kommer til Ishøj.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum