Hotels.com

Se UEFA Champions League finalen med fodboldikonet Eric Cantona

Del

Få den bedste plads i huset til UEFA Champions League finalen og se den med legendariske fodboldspiller Eric Cantona.

  • Ikke for sjov: Hotels.com giver en heldig fan chancen for at se UEFA Champions League 2020-finalen med fodboldikonet Eric Cantona*
  • Udebane-oplevelse: Nyd en ”staycation”-ferie i Frankrig som er selveste Cantona værdig
  • Som en konge: Cantona byder dig velkommen i villaen Domaine de Saint Quentin fra Hotels.com imens du kan nyde franske lækkerier og en drink ved poolen som VIP-gæst
  • Opvarmning: Se Cantonas forberedelse til finalen her

København, 13. august: Hvis der skal være én god ting, der er kommet ud af 2020, så må det være den mest eksklusive hybel i verden, Casa de Cantona. Takket være Hotels.com® kan én heldig fodboldfan nemlig score en unik ”once-in-a-lifetime” oplevelse – at se UEFA Champions Legue 2020 finalen med Cantona under et eksklusivt sommerophold i Frankrig. Om du vil snakke om digte eller bare taktikker, så kan du i hvert fald det hele i Casa de Cantona.

Intet stadion, intet problem. Bare fordi fans ikke kan komme på stadionet og se deres hold spille, så betyder det ikke, at de ikke kan have en fantastisk UEFA Champions League oplevelse. Som UEFA’s officielle partner har Hotels.com og fodboldlegenden ’King Eric’ igen slået sig sammen for denne gang at give en episk og unik fodbold- og rejseoplevelse ved at slå dørene op til Casa de Cantona for én heldig vinder (og én ven) d. 23. august.

Med kongen selv som vært vil du som fodboldfan få en 5-stjernet behandling under dette elegante sommer soiree. Du kommer til at leve som en sand fodboldhelt under finalen med en fransk kulinarisk oplevelse før kampen, ’TV room’-service og med en dukkert i den private pool i halvlejen med Monsieur Cantona ved din side. Eric vil overdrage dig nøglerne til to-dags luksusophold i Provence og blive hængene sammen med dig til den store finalekamp.

Så, du skal måske snart begynde at øve dig i nationalsangene, kampråbene og måske mest vigtigt, Cantona digte. For at være med i kampen om at vinde den unikke fodboldoplevelse i Sydfrankrig skal du blot følge Hotels.com på Twitter eller Instagram og fortælle hvorfor netop du er den største fodboldfan. Husk at tagge @hotelsdotcom og brug hastagget #CasaDeCantona.

Cantona har nøje planlagt og gjort villaen klar til hans gæsters ankomst – han sikrer, at villaen står klar med en ultimativ startopstilling til at se finalen og at hans VIP-gæster får det bedste værelse i huset! Se videoen af Cantona, der varmer op til finalen her: https://youtu.be/-jWekWYLImA

Eric Cantona siger: “Fodbold er smukt og for en episk kamp som UEFA Champions League finalen, så skal kampen også nydes i episke omgivelser. Heldigvis har Hotels.com og jeg det helt perfekte sted i tankerne. Selvom fans verden over ikke kan tage til stadion og se fodbold, så bliver det ikke et problem for os. I villaen kommer du til at nyde sommer soiree med mig i Sydfrankrig. Det er manifique!”

Emma Tagg, Senior Manager, Global Brand Communications ved Hotels.com siger: ”I år får en heldig superfan hele stemningen fra stadionet helt tæt på. Når årets største kamp fløjtes i gang kan du bytte dit stadionsæde ud med en solseng og 5-stjernet oplevelse under og se UEFA Champions League finalen med en af de største fodboldlegender i Case de Cantona. Du ved aldrig, måske får du endda en eksklusiv poesioplæsning under halvlegen!”

Hvis du ikke har heldet med dig til at vinde denne luksus fodboldoplevelse kan du tage på fransk eventyr i Provence, når det igen er sikkert, ved at booke dit ophold i det skønne Domaine de Saint QuentinHotels.com.

*Deltag inden 18. august 2020 kl. 23:59 for at få en chance for at vinde. Du skal være mindst 18 år for at deltage. Se alle betingelserne her: http://da.hotels.com/hotel-tilbud/casadecantona/

Disclaimer: Eric Cantona ejer eller bor ikke ved Case de Cantona

Nøgleord

Kontakter

For at få flere oplysninger bedes du kontakte Hotels.coms pressekontor på
nora.maki@bcw-global.com eller +46 70 240 2391

Billeder

Links

Information om Hotels.com

Hotels.comOm Hotels.com® 

Hotels.com er den mest givende måde at reservere et ophold på. Vi elsker at rejse, og det ved vi, du også gør. Derfor gør vi det nemt for dig at reservere hos os. Med hundredtusindvis af overnatningssteder i hele verden og 90 lokale hjemmesider på 41 sprog har Hotels.com det hele. Uanset om du leder efter et hotel i Hongkong, et træhus i Thailand eller villa med udsigt, er du kun et klik væk fra det hele. Med vores "Belønningsvindende" loyalitetsprogram tjener du gratis* stempel**, mens du sover... Det bliver ikke meget bedre. Det er også blevet endnu nemmere at reservere. Med over 25 millioner gæsteanmeldelser og en app, der er så nem at bruge, at den er blevet downloadet 70 millioner gange, kan du være sikker på at finde det helt perfekte overnatningssted.

*Med forbehold. Din Reward-stempel har samme værdi som gennemsnittet af de foregående 10. Der skal svares skatter og afgifter af hver Reward-overnatning. Vi pålægger et gebyr på 4 € på hver Reward-overnatning, der bliver indløst, med mindre den indløses via appen. Se yderligere betingelser på https://da.hotels.com/customer_care/terms_conditions.html

** 1 stempel er det samme som 1 overnatning.

© 2020 Hotels.com, L.P, en del af Expedia Group. Alle rettigheder forbeholdes. Hotels.com og Hotels.com-logoet er enten registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Hotels.com, L.P. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere.