Blockbuster

Se ’Raya og den sidste drage’ i påsken via Blockbuster

Del

Fra fredag den 2. april kan Disney-familiefilmen ’Raya og den sidste drage’ ses hjemme fra sofaen via Blockbuster.

Nu bliver det muligt at samle familien i sofaen og se fortællingen om den enlige og modige kriger, Raya, via Blockbuster. Fra fredag den 2. april kan man nemlig købe ’Raya og den sidste drage’, der af Informations filmanmelder er blevet kaldt ’en smuk, dramatisk, rørende og morsom film’, på Danmarks største online filmtjeneste. Den danske dubbing af filmen tæller velkendte navne som Lise Baastrup, Stig Rossen og Ghita Nørby.

Se traileren til ’Raya og den sidste drage’. 

Om Raya og den sidste drage

Walt Disney Studios' "Raya og den sidste drage" rejser til fantasy-verdenen Kumandra, hvor mennesker og drager for længe siden levede sammen i harmoni. Men da en ond magt truede riget, ofrede dragerne sig for at redde menneskeheden. Nu, 500 år senere, er den samme trussel vendt tilbage, og det er op til den enlige kriger Raya at opspore den legendariske sidste drage for at samle det splittede rige og dets folk. På sin rejse må hun dog sande, at det vil kræve mere end en drage at redde verden - det vil også kræve tillid og samarbejde. Glæd dig til "Raya og den sidste drage" med krigeren Raya, hvis hjerne er lige så skarp som hendes sværd, og Sisu, den magiske, legendariske og meget beskedne drage. Blandt øvrige figurer kan nævnes en dreven, tiårig forretningsmand ved navn Boun, den formidable kæmpe Tong og den spæde gadetyv Noi med hendes bande af Ongier.

Billeder

Information om Blockbuster

Blockbuster
BlockbusterOm Blockbuster
På Blockbuster kan du let og enkelt købe, leje og se film – helt uden abonnement. Det betyder, at du som kunde kun betaler for de film, du ser. Blockbuster har et kæmpe udvalg – over 11.000 film (heraf 1.200 danske) og byder på alt fra hæsblæsende action til underholdende komedier, rørende filmperler, hyggelige børne- og familiefilm samt masser af premierefilm – direkte fra biograferne til din stue. Blockbuster udvidede i 2017 til Sverige, Norge og Finland.

Læs mere om Blockbuster og se det store udvalg af film på blockbuster.dk.

Følg pressemeddelelser fra Blockbuster

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blockbuster

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum