Blockbuster

Se ’Druk’ fra sofaen i julen

Del

I julen bliver det muligt at se årets mest succesfulde danske film hjemme i stuen. Fra første juledag kan ’Druk’ ses via Blockbuster.

Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film

Thomas Vinterbergs ’Druk’ har netop ryddet bordet ved årets European Film Awards, hvor den vandt prisen for både bedste film, bedste instruktør, bedste manuskript og bedste skuespiller. Mere end 800.000 danskere har allerede set ’Druk’ i biografen, og fra den 25. december kan ’Druk’ købes hos Blockbuster og nydes i juledagene. Fra slutningen af januar kan man desuden leje filmen. 

Om Druk
Fire gymnasielærere og venner spillet af Mads Mikkelsen, Lars Ranthe, Magnus Millang og Thomas Bo Larsen beslutter sig for at teste en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. Teorien lyder, at alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen og får kreativiteten til at stige. Resultatet er opsigtsvækkende. Både undervisningen og resultaterne løfter sig, og vennerne begynder for alvor at mærke livet igen. I takt med, at genstandene ryger indenbords, skrider eksperimentet fremad for nogen, og af sporet for andre. Det bliver tydeligt, at alkohol kan skabe store resultater, men også at den slags vovemod kan have konsekvenser. 

Druk er instrueret af Thomas Vinterberg og er et morsomt, rørende, livsbekræftende og tankevækkende drama om venskab, frihed, kærlighed – og alkohol.

Kontakter

Pressekontakt: Mai-Britt Noe, Tlf: 28936328. Mail: mbno@tdc.dk

Billeder

Foto: Nordisk Film
Foto: Nordisk Film
Download
Foto: Henrik Ohsten
Foto: Henrik Ohsten
Download
Foto: Sturla Brandt
Foto: Sturla Brandt
Download

Information om Blockbuster

Blockbuster
BlockbusterOm Blockbuster
På Blockbuster kan du let og enkelt købe, leje og se film – helt uden abonnement. Det betyder, at du som kunde kun betaler for de film, du ser. Blockbuster har et kæmpe udvalg – over 11.000 film (heraf 1.200 danske) og byder på alt fra hæsblæsende action til underholdende komedier, rørende filmperler, hyggelige børne- og familiefilm samt masser af premierefilm – direkte fra biograferne til din stue. Blockbuster udvidede i 2017 til Sverige, Norge og Finland.

Læs mere om Blockbuster og se det store udvalg af film på blockbuster.dk.

Følg pressemeddelelser fra Blockbuster

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blockbuster

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum