Det Kongelige Teater

Se Det Kongelige Teaters gratis arrangementer i sæson 19/20

Del

Hvert år gæster 40.000 publikummer Det Kongelige Teaters 50+ gratis arrangementer i Skuespilhuset, Operaen og Gamle Scene.

I denne sæson præsenterer Det Kongelige Teater en række nye, spændende tiltag som Teaterimpro, hvor skuespillerne fra Det Kongelige Teaters ensemble lægger manuskripterne på hylden og kaster sig ud i improvisationens kunst. 

Har man lyst til selv at prøve kræfter med opera og fællessang, kan man synge med på La Traviata og Carmen Syng med Operakoret under ledelse af korsyngemester, Steven Moore.
Til Bogen bag fortæller forfattere, instruktører og medvirkende om de bøger, der har inspireret til nogle af sæsonens store forestillinger.

Børnefamiler kan opleve opera og i børnehøjde til PixiOperaen Den grimme ælling og høre klassiske koncerter med musikere fra Det Kongelige Kapel.

Sæsonen byder også på et gensyn med publikumsfavoritter som Brunch og ballet, hvor man kan overvære Den Kongelige Ballets morgentræning på Gamle Scene, samt åbne sceneprøver på udvalgte balletter og operaer fra Det Kongelige Teaters repertoire til Åben opera og Åben ballet.

”Det Kongelige Teaters scener er åbne kulturhuse, som ud over vores forestillinger også byder på et bredt program af gratis aktiviteter som åbne sceneprøver, koncerter og debatter, der introducerer Det Kongelige Teater og vores kunstarter på nye og lettilgængelige måder,” siger Peter Grønborg, chef for Åbne Huse og Ofelia Plads på Det Kongelige Teater.


Det Kongelige Teaters gratis aktiviteter opdateres løbende på teatrets hjemmeside og på Facebook.


KGL+ Gratis publikumsarrangementer
Tak til Konsul George Jorck og Hustru Emma Jorck´s Fond for deres trofaste og helhjertede engagement i teatrets foyer-arrangementer og tak til Knud Højgaards Fond.

Kontakter

Billeder

Links

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum