Aabenraa Kommune

Se billederne: Unge på Toppen sendt afsted fra rådhuset i Aabenraa

Del

Torsdag morgen sendte Aabenraa Kommunes borgmester, Thomas Andresen, 19 unge kontanthjælpsmodtagere ud på 1000 kilometer på cyklen rundt i Danmark.

For femte år i træk afvikler Aabenraa Kommune kontanthjælpsprojektet Unge på Toppen, hvor unge kontanthjælpsmodtagere gennem fysisk aktivitet og praktikperioder i virksomheder får chancen for at vende tilbage til arbejdsmarkedet eller komme i gang med en uddannelse.

Torsdag morgen blev de unge sendt ud på 1000 kilometers cykeltur rundt i Danmark, inden de om om en uge igen vender tilbage til rådhuset i Aabenraa.

Efter lidt morgenmad var de unge deltagere og holdets hjælpere klar til at påbegynde cykelturen, som de blev sendt godt afsted på af Aabenraa Kommunes borgmester, Thomas Andresen.

Fotos: Aabenraa Kommune

Kontakter

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Billeder

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum