Saxo indgår nyt podcastsamarbejde med Mediano i kampen om mandlig målgruppe

Del

Saxo og Mediano lancerer podcastformatet 'Andre Sider', der skal bane vejen til nye læsere og få samtalen om litteraturen ud i omklædningsrummene.

Hver fjerde danske mand læser ikke skønlitteratur, mens ca. 15 % aldrig læser faglitteratur iflg. seneste tal fra Bogpanelets årsrapport. Det skal et nyt podcastformat skabt i samarbejde mellem Danmarks største onlineboghandel Saxo og podcastpionererne Mediano lave om på. 

I det nye format 'Andre Sider' vil Medianos journalist Thomas Ladegaard sætte forfattere stævne til en snak om, hvad der optager os, hvordan litteraturen kan være med til at sætte ord på, hvad der rører sig i tiden, og hvad den gør ved os.

Medianos chefredaktør Peter Brüchmann siger om samarbejdet:

"For os på Mediano er det et drømmescenarie at finde en partner, der brænder for indholdet og vil være med til at skabe nyt indhold på lyd. Podcast er – ligesom bøger - vejen til fordybelse, forkælelse, fascination og overraskelser. Og her kan vi skabe indhold, hvor vi giver plads til de mennesker, der skaber de litterære oplevelser og har brugt hele år og halve liv på at give os disse stunder. Det er ikke bare en skøn udfordring, men også en berigende udfordring."

Saxos salgs- og marketingdirektør Maria Gry Henriksen stemmer i, og udtaler:

"Vi glæder os til at lancere 'Andre Sider' sammen med Mediano. Vi ved, at den kvalificerede samtale med interessante mennesker giver os mere at tale om og gør os nysgerrige på os selv og på verden. Med podcastet skal vi støve bøgerne af og åbne litteraturen for en målgruppe, som Mediano har lykkes exceptionelt godt med. Sammen skal vi fortælle om al den viden, fordybelse og indsigt, som er forbundet med store læseoplevelser.

'Andre Sider' har podcastpremiere den 10. februar 2022, og de første episoder bliver med forfatterne Mikkel Fønsskov og Anders Magelund, Nicklas Brendborg, Kaspar Colling-Nielsen, Anne Skare Nielsen og Iben Mondrup.
Læs mere om 'Andre Sider' her.

Om Mediano:
Mediano blev startet af blandt andre Peter Brüchmann i 2016, og begyndte som et fodboldmedie. I dag tæller medieplatformen en lang række podcastformater med særligt fokus på sport, men inkluderer også formater om bøger, musik, sundhed mv. De har samlet set mere end 2 mio. afspillede episoder hver måned, hvoraf hovedparten lyttes af mænd.

Foto af journalist Thomas Ladegaard i samtale med forfatterne bag 'Hvem er bange for Moby Dick?', Mikkel Fønsskov og Anders Magelund.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Saxo.com

Saxo.com
Rådhuspladsen 38
1785 København V

https://www.saxo.com

Saxo er Danmarks største online boghandel og driver medlems- og streamingplatformen Saxo Premium. Vi repræsenterer alle læsere, bøger, genrer og forfattere. Vi stiller gerne vores data til rådighed for pressen til historier om tendenser og udviklingen på bogmarkedet og bidrager med vores indsigt i litteraturens verden.

Følg pressemeddelelser fra Saxo.com

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Saxo.com

Nyt samarbejde mellem Saxo og Old Lion Publishing House skal afhjælpe pludselig mangel på ukrainske børnebøger i Danmark4.4.2022 09:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Saxo har indgået samarbejde med det ukrainske forlag Old Lion Publishing House som reaktion på den akutte mangel på bøger til de ukrainske flygtningebørn, der i disse dage ankommer til Danmark. I slutningen af april udkommer 13 bøger til store og små børn på ukrainsk, og umiddelbart efter lander de i salg hos boghandlere og til udlån til bibliotekerne.

Saxo støtter børnene i Ukraine og matcher alle læsernes UNICEF-donationer4.3.2022 12:00:00 CET | Pressemeddelelse

Konflikten i Ukraine har fået partnerskabet mellem Saxo og UNICEF til midlertidigt at ændre formål. Derfor vil alle læserdonationer foretaget på Saxo.com frem til slutningen af marts gå til direkte til UNICEFs arbejde med at skaffe beskyttelse og nødhjælp til ukrainske børn. Samtidig fordobler Saxo samtlige donationer foretaget fra d. 24. februar, dagen for invasionen, til og med d. 31. marts.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum