Sampension

Sampension udnævner produktdirektør

Del

Sampension udnævner Anne Louise Baltzer Engelund som ny produktdirektør og medlem af Sampensions ledelsesgruppe.

Anne Louise Baltzer Engelund, Sampension.
Anne Louise Baltzer Engelund, Sampension.

Sampension har udnævnt Anne Louise Baltzer Engelund som ny direktør for Produkter pr. 1. februar. Hun bliver dermed direktør for områderne Aktuariat, Kundejura og IT Udvikling og indtræder i Sampensions ledelsesgruppe.

Anne Louise har været ansat i Sampension siden november 2007. Hun har hidtil været chef for aktuariatet inkl. produktudvikling og får nu direktøransvaret for hele området. Hun afløser matematisk direktør Flemming Windfeld, der har valgt at søge nye udfordringer udenfor Sampension, men fortsat står til rådighed for Sampension i en periode.

”Jeg er utrolig glad for, at Anne Louise har sagt ja til tilbuddet om at blive produktdirektør. Hun har et dybtgående kendskab til Sampension og vores produkter og leverancesystem. Hun har en skarp analytisk hjerne og er samtidig god til at tænke kunderne og forretningen ind i løsningerne,” siger adm. direktør Hasse Jørgensen.

Anne Louise er kandidat i matematik-økonomi (cand.scient.oecon.) fra Aarhus Universitet i 1999. Hun begyndte samme år sin erhvervskarriere hos PensionDanmark og skiftede til PFA Pension som aktuar i 2001 frem til 2007. Anne Louise er 46 år, bor i Solrød Strand og har to børn.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Anne Louise Baltzer Engelund, Sampension.
Anne Louise Baltzer Engelund, Sampension.
Download

Information om Sampension

Sampension
Sampension
Tuborg Havnevej 14
2900 Hellerup

77 33 18 77https://www.sampension.dk/

Sampension Livsforsikring A/S er et kundeejet, non-profit pensionsselskab, som i dag indgår i et forsikringsadministrationsfællesskab med Arkitekternes Pensionskasse, Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger og ingeniørkassen ISP. I fællesskabet varetager Sampension Administrationsselskab A/S al administration af pensions- og forsikringsadministration samt investeringsforvaltning for de fire pensionsenheder.

Følg pressemeddelelser fra Sampension

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sampension

Sampension ansætter ny pressechef6.7.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Rune Lindberg er fra medio august ansat som pressechef i Sampension. Den nuværende presse- og kommunikationschef, Pia Lykke, fortsætter som afdelings- og kommunikationschef. Sampension opruster på kommunikation og ønsker en tættere kontakt med omverdenen. Selskabet er med aktiver på godt 330 mia. kr. Danmarks tredjestørste pensionsselskab. “Vi har budskaber, som vi mener kan gavne danskerne. Det gælder bl.a. at være opmærksom på, at selskaberne opfører sig ordentligt, når man forvalter deres opsparing til pensionen. Derfor styrker vi kommunikationen til omverdenen,” siger kommunikationsdirektør Michael Carlsen, Sampension. Rune Lindberg er 38 år og har tidligere været ansat i DI, PensionDanmark og senest i PFA.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum