Escalate ApS

Sammenlign priser på advokater og revisorer og spar mange penge

Del

Du kan nemt spare mange penge, hvis du skal bruge en advokat eller en revisor. Der kan være mange årsager til, at du har brug for advokat- eller revisor bistand.

Uanset årsagen kan du nemt og hurtigt modtage 3 tilbud fra revisorer eller advokater gennem https://www.juf.dk/. De vender hurtigt tilbage, og du vælger selv, hvilken advokat eller revisor du ønsker skal varetage opgaven.

Advokathjælp

Der kan være så mange grunde til, at du får brug for en advokat. Det kan f.eks. være i forbindelse med, at du skal skilles fra din ægtefælle. Hvis I har børn sammen, kan det være svært at få et samarbejde op at køre omkring børnene umiddelbart efter en skilsmisse.

Der er mange følelser på spil hos begge parter, og begge kan have et lige stort ønske om at have mest muligt med børnene at gøre. At finde frem til nogle fælles aftaler omkring børnene f.eks. i forbindelse med bopæl, forældremyndighed kan være svært. 

Hvis samarbejdet er vanskeligt kan jeres sag i sidste ende spille sig ud i retten. Det vil være gavnligt for dig at have bistand fra en advokat, som neutralt kan vejlede dig i, hvordan du bedst muligt agerer i forhold til Familieretshusets sag.

Revisorhjælp

Jeres skilsmisse kan også have økonomiske konsekvenser. Det kan være en rigtig god idé, at I indhenter noget hjælp fra en revisor, så jeres økonomi bliver delt bedst muligt og mest ligeligt imellem jer. Det kan i sidste ende have betydning for, om du eller din tidligere ægtefælle har råd til at blive boende i huset.

Det kan være at du driver et firma. Når du har et firma, så kan det være en rigtig god idé at du tilkøber hjælp fra en revisor. Revisoren kan hjælpe dig med at spare mange penge, da det kan komme til at koste dig dyrt, hvis der opstår fejl i regnskaberne. Forestil dig f.eks. at du har kunder, som ikke betaler i løbet af året. En revisor kan gennemtjekke hvilke bestillinger, der er foretaget, og gennemtjekke om du faktisk har fået beløbet ind. På den måde minimerer du risikoen for, at du mister penge i dit firma.

Du kan billigt og nemt indhente tilbud fra 3 revisorer online ved hjælp af få klik. Du bliver kort efter kontaktet, og herefter er det op til dig at vælge, hvilken revisor du gerne vil have.

Kontakter

For mere info kontakt marketingkonsulent Jonas Holm
+45 31 10 13 79 | Jh@jonasholm.dk

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

2021 bliver endnu et godt filmår13.1.2021 15:53:59 CETPressemeddelelse

Der er ingen tvivl om, at der er nogle årstal, som huskes tydeligere end andre, når det kommer til filmverdenen. Hvis der er tale om et godt film år, er der også spændende prisuddelinger og gode biografbesøg at nyde. Derfor er det også godt at forberede dig på det kommende års film. Hvad har du at glæde dig til som publikum i 2021? Her er samlet nogle af de film, som du kan forvente at finde på lærredet i biografen eller på fjernsynet derhjemme i det nye år. Der er blandt andet tale om efterfølgere af både ældre film og animationsfilm, en genindspilning af en klassiker og et helt nyt kærlighedsdrama.

2021's boligtrend - Få styr på din indretning5.1.2021 15:21:08 CETPressemeddelelse

Hvis du vil have det bedste nytår, så kan det være nødvendigt at ændre den måde dit hus eller dit værelse er indrettet på. Den måde man indretter sit hus på, kan nemlig have en stor indflydelse på, hvordan man egentlig har det. For at få noget nyt ind i året 2021, kan man få meget glæde af at bringe noget nyt ind i hjemmet. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om, hvordan du kan gøre det i dit eget hjem, så kan du læse med her, og få nogle fantastiske ideer til, hvad du kan tilføje.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum