DI - Dansk Industri

Sammenlægning af Dansk Industri og Dansk Byggeri er trådt i kraft

Del

Etableringen af Danmarks ubetinget største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation er en realitet, efter at sammenlægningen af DI og Dansk Byggeri træder i kraft i dag den 1. september 2020. Med sammenlægningen repræsenterer det nye DI flere end 17.500 medlemsvirksomheder på tværs af branche, størrelse og geografi.

- Danske virksomheder har måske mere end nogensinde brug for en fælles organisation og samlende platform, der kan rådgive virksomhederne og arbejde for, at vi har et samfund, der både er godt at drive virksomhed i og at leve i. Det gælder ikke mindst i en tid, hvor coronakrisen og opgaven med Danmarks grønne omstilling presser sig på, siger adm. direktør Lars Sandahl Sørensen, DI.

- Sammenlægningen er en milepæl, og den markerer en konsolidering af DI som den største og bredest favnende erhvervsorganisation i Danmark. Det nye DI repræsenterer erhvervsvirksomheder inden for stort alle brancher og størrelse, hvor SMV’er også udgør en meget stor del af medlemsvirksomhederne. Det giver os et endnu bedre afsæt for at skabe værdi både for virksomhederne og for samfundet, siger DI-direktøren.

Som del af sammenlægningen er etableret et nyt branchefællesskab – DI Dansk Byggeri, hvor byggevirksomhederne er samlet.

- De mange byggerivirksomheder er en helt central del af dansk erhvervsliv. Med branchefællesskabet DI Dansk Byggeri sikrer vi, at byggeriet har styrken til at varetage branchespecifikke interesser  - samtidig med, at vi står på en stærk fælles platform, siger Lars Sandahl Sørensen.Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos vicedirektør og pressechef Per Geckler Møller på PGM@di.dk eller tlf. 2949 4434

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

DI: Permanent forskningsfradrag kan bevare dansk førerposition i life science18.9.2020 08:00:00 CESTPressemeddelelse

Regeringen har indført et forskningsfradrag på 130 procent i 2020 og 2021 for at bevare erhvervslivets investeringer i nye og forbedrede produkter under corona-krisen. DI og de mange life science-virksomheder mener, at forskningsfradraget bør indføres permanent for at sikre fortsat vækst og bevare Danmarks førende stilling på verdensmarkedet. Permanent forskningsfradrag på 130 procent er en af de forslag, som i dag vil blive diskuteret på Sundhedsindustriens Dag, hvor life science-industrien mødes kl. 12.00 med politikere og organisationer for at diskutere branchens og det danske sundhedsvæsens fremtid.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum