OK

Sammenblanding af benzin og diesel på OK-anlægget Jydekrogen 1 i Vallensbæk

Del

OK fyldte torsdag ved en fejl en mængde diesel i blyfri 95-tanken og blyfri 95 i diesel-tanken på OK-tankstationen på Jydekrogen 1 i Vallensbæk

Blandingen skete torsdag d. 5. dec. kl. 14.20, da en chauffør skulle fylde tankene. Chaufføren opdagede selv fejlen kl 17.30, hvor tankstationen blev lukket. OK er nu i gang med at rense tankene.

"Det er meget beklageligt, vi har lavet en fejlleverance. Der er tale om en menneskelig fejl. Det er vi selvfølgelig kede af," siger Rasmus Boserup, pressechef i OK, der påpeger, at de kunder, der har tanket oktan 100 ikke er berørt.

Vil gerne høre fra kunder
OK er nu ved at kontakte de kunder, der har tanket diesel eller blyfri 95 i tidsrummet, og som har betalt med OK’s kontokort.

Ca. 30 tankninger er foretaget med andre betalingsmidler end OK´s kontokort. Disse kunder har OK ingen mulighed for at kontakte direkte. Derfor opfordrer OK disse kunder til at kontakte OK på telefon 70 10 20 33, hvis de har oplevet problemer med motoren.

"Såfremt eventuelle motorproblemer kan relateres til ovennævnte produktmiks, påtager OK sig ansvaret for udbedring af skaden," siger Rasmus Boserup.

Kontakter

Information om OK

OK
OK
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J

70 10 20 33https://www.ok.dk
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab
  • OK tæller udover moderselskabet OK også datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Plus. 
  • OK omfatter mere end 670 tankstationer, 172 vaskehaller samt 72 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.
  • OK er landsdækkende leverandør af benzin, diesel, transportdiesel, fyringsolie, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private. Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser.
  • OK har tre biogasstationer og fire brinttankstationer
  • Foruden energiprodukter sælger OK mobiltelefoni og forsikringer. 

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum