Salling Group

SALLING ROOFTOP INVITERER TIL JAZZ FESTIVAL PÅ TOPPEN AF BYEN

Del

Igen i år inviterer Salling ROOFTOP til en perlerække af gratis koncerter under Aarhus Jazz Festival. Få lidt ekstra ud af sommeren og nyd 360 graders udsigt, en kold fadøl eller lækker frokost til de rytmiske toner fra en fantastisk samling musikere.

Midten af juli byder på en perlerække af koncerter på toppen af Aarhus. Salling ROOFTOP byder på et stærkt program, hvor nogle af Danmarks dygtigste jazzmusikere spiller koncert under åben himmel og med byens bedste udsigt som scene.

”Vi har til dette års Aarhus Jazz Festival igen fået sammensat et helt fantastisk program, som naturligvis er gratis for alle at opleve. Vi sørger for, at der er rig mulighed for at nyde en kold fadøl, et glas vin eller vand og ikke mindst masser af god jazz med blandt andet Peter Vuust, Uffe Steen og Nikolaj Hess. Vi glæder os igen i år til at byde folk velkommen på byens unikke scene på toppen af byen”, siger Marketing- og Kommunikationschef for Salling Birthe Wiberg

Salling ROOFTOP byder sammen med nyåbnede Salling ROOFGARDEN på en unik oplevelse af jazz i sammenspil med by og natur, som danner rammerne for festivalen:

”Det er altid en oplevelse ud over det sædvanlige, når vi spiller på toppen af Salling. Scenen, jazzen og det åbne himmelrum skaber en helt speciel og god stemning – der er lagt et godt grundlag for nogle ganske herlige koncerter, hvor vi vil sprede musikken over byens tage. Vi glæder os meget”, siger Peter Vuust, der åbner programmet lørdag d. 9. juli 13-15.

Peter Vuust kan desuden opleves i alverdens konstellationer, når han går på scenen med musikalske veteraner, talenter og stjerneskud på den store jazz-himmel.

Alle koncerter er gratis, så der opfordres til, at man kommer i god tid.

Glæd dig til:

  • Lørdag den 10. juli kl. 13-15: 5xVuust
  • Søndag den 11. juli kl. 13-15: Henrik Gunde & Peter Vuust
  • Mandag den 12. juli kl. 13-15: Jacob Venndt & Peter Vuust 
  • Tirsdag den 13. juli kl. 13-15: Hans Esbjerg & Peter Vuust
  • Onsdag den 14. juli kl. 13-15: Nikolaj Hess & Peter Vuust
  • Torsdag den 15. juli kl. 13-15: Michael Bladt & Peter Vuust
  • Fredag den 16. juli kl. 13-15: Mathias Heise & Peter Vuust
  • Fredag den 16. juli kl. 16-18: Loveless/Steen/Vuust/Lund
  • Lørdag den 17. juli kl. 13-15: Uffe Steen & Peter Vuust
  • Lørdag den 17. juli kl. 15-17: Bærentzen/Vuust/Vuust

Kig forbi og nyd udsigten, de bløde toner og en kølig forfriskning

Du kan læse mere om de enkelte koncerter på salling.dk.

Vi håber at se jer til en uge fyldt med musik fra jazzens absolutte elite. 

For mere information kontakt venligst: Martin.bak.munch@salling.dk /+4525706722

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling stormagasiner og BR arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Cirka 62.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 10 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1,8 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum