Salling Group

Salling Group siger nu endegyldigt farvel til corona-tiltag – enkelte bliver

Del

Fremover vil kunderne i Salling Groups butikker, varehuse og restauranter opleve, at det er slut med mange af de tiltag, som har været en del af danskernes hverdag siden marts 2020.

Det er mere end to år siden, at Salling Group med Netto, føtex, Bilka og Salling Stormagasiner sammen med resten af Danmark måtte indrette hverdagen på en helt ny måde som følge af Covid-19. Med millioner af kunder om ugen skulle landets største detailvirksomhed hurtigt skabe både sikre og trygge rammer i butikker, varehuse, storcentre og restauranter for kunder og medarbejdere.

På ganske kort tid blev håndsprit, afstandsmærker på gulvet, plexiglas ved kassen, skillere for enden af kasselinjen og et farvel til varedeleren en fast del af indkøbsturen. Danskerne vænnede sig hurtigt til den nye virkelighed, som myndighederne afblæste igen i 1. februar 2022. Salling Group holdte efterfølgende fast i nogle af tiltagene efter ønske fra kunder og medarbejdere, men nu er det definitivt slut for afstandsmærker i gulvet, skillere ved kasselinjen, mens varedeleren er på vej retur.

- Tiden med corona har ændret danskernes indkøbsvaner og rutiner fundamentalt, og selvom vi allesammen allerhelst havde været pandemien foruden, har den efterladt samfundet med nogle nye, gode vaner med hensyn til hygiejne, blandt andet brugen af håndsprit, inden indkøbsturen starter. Derfor holder vi fast i vores sprit-dispensere, ligesom vi kun fjerner plexiglasset ved kassen, hvor det ikke længere vurderes at være relevant, siger CSR- og kommunikationsdirektør i Salling Group, Henrik Vinther Olesen, og fortsætter:

- Vi håber naturligvis, at det her er et endegyldigt farvel. Når det er sagt, er vi klar til at omstille os igen og lytter til myndigheder, kunder og medarbejdere.

Det er op til de enkelte kæder, i hvilket tempo udfasningen foregår, men allerede nu, vil man mange steder opleve, at der efterhånden er meget få levn tilbage fra corona.

Tiltag, der bliver

  • Håndspritsdispensere i alle butikker, varehuse, storcentre og restauranter
  • Plexiglas, hvor det vurderes relevant

Tiltag, der forsvinder

  • Afstandsmærker i gulvet
  • Skiller for enden af kasselinjen
  • Varedeleren kommer retur

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling og BR arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Cirka 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

Salling Roofgarden åbner med installationer af verdenskendt dansk kunstner11.5.2022 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Når Salling Roofgarden åbner til sommer, bliver det udover med et væld af træer, buske og planter højt oppe under åben himmel også med en hel serie af unikke kunstværker af en af Danmarks mest markante og anerkendte kunstnere. På toppen af Aarhus vil Jeppe Hein udfordre de sociale rum, vi opholder os i og opfordre til samvær og eftertanke. I første omgang med en serie unikke og skulpturelle bænke, og til efteråret følger kunstneren op med en større spejlinstallation, der bryder den blomstrende oase op, spejler gæsten i haven og trækker himlen ned i buskadset for på den måde at skubbe til vores forestilling om grønne, urbane områders rolle og muligheder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum