Salling Group

Salling Group giver unik chance for nye produkter ved Innovation Day 2021

Del

Landets største dagligvarekoncern går snart på jagt efter nye nonfood produkter, og ved Innovation Day 2021 giver Salling Group alle og enhver mulighed for at præsentere deres produkt. Har produktet potentiale og er innovativt, kan det ende på hylderne i Bilka og føtex.

Alle leverandører, virksomheder eller privatpersoner får nu chancen for at sætte sit præg på sortimentet i Salling Groups butikker og varehuse. Landets største dagligvarekoncern giver nemlig alle innovatører chancen for at præsentere hver deres produkt ved årets Innovation Day, der har startskud til efteråret.

Salling Group er på jagt efter nye, innovative nonfood produkter, der skal sælges gennem Bilka og føtex. Dermed er der rigtig gode muligheder for at få positioneret sit produkt, hvis det har kvalitet, og hvis juryen synes om det ved Innovation Day 2021.

- Med over 700 butikker i Danmark og endnu flere i Polen og Tyskland bestræber vi os hele tiden på at være attraktive og interessante for vores kunder. Det kræver, at vi nytænker vores sortiment og udvalg i butikkerne, så det er interessant at handle hos os hver eneste gang. Derfor har vi brug for nye, gode produkter, og vi håber, at alle, der kan se mulighederne for sig, vil sende os en ansøgning, siger Mads Rye, Category Director i Salling Group.

D. 6. oktober afvikles Pre-Innovation Day, hvorfra alle produkter selekteret fra ansøgningsrunden præsenteres for Salling Groups kategorichefer. De bedste produkter vil derefter blive udpeget og inviteret til den endelige Innovation Day 2021 d. 4 november på Salling Groups hovedkontor i Årslev (Aarhus), hvor et prestigefyldt dommerpanel udvælger de produkter, der skal indgå i koncernens sortiment.

Produkter fra hele verden er velkomne

Det er ikke kun danske virksomheder, privatpersoner eller leverandører som kan deltage ved Innovation Day. Alle nationaliteter er velkomne, og i år er det desuden muligt at deltage virtuelt, hvis man sender sit produkt til Salling Group på forhånd.

- Når vi leder efter nye produkter, orienterer vi os over hele kloden. Og i lighed med danske virksomheder og leverandører er standarden ligeledes høj udenfor landets grænser. Vores håb er, at budskabet om Innovation Day kan nå længst muligt ud, så vi også kan give internationale produkter en chance for at ende på hylderne i vores butikker via Innovation Day, siger Henrik Schmidt, Category Director i Salling Group.

Herunder finder du nøgledatoer og deadlines i forbindelse med Salling Groups Innovation Day 2021:

-       31. august: Frist for indsendelse af ansøgning

-       10. september: Invitationer til Pre-Innovation Day sendes ud

-       6. oktober: Pre-Innovation Day 2021, Salling Group HQ, Aarhus

-       15. oktober: Invitation til Innovation Day udsendes

-       4. november: Innovation Day 2021, Salling Group HQ, Aarhus

Læs mere om, hvordan du kan ansøge her

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling, BR og Wupti arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Cirka 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

SALLING ROOFTOP byder på koncerter i den absolutte jazz-elite til Aarhus Jazz Festival6.7.2021 14:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Nyd sommeren, 360 graders udsigt, en kold fadøl eller lækker frokost, når Salling Rooftop inviterer til en perlerække af koncerter under Aarhus Jazz Festival. Alle koncerter er gratis, så vi opfordrer til, at man kommer i god tid. Oplev Peter Vuust i alverdens konstellationer, når han går på scenen med musikalske veteraner, talenter, stjerneskud på den store jazz-himmel. Peter Vuust, som er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium, er leder af ”Center for Music in the Brain” og derudover en af landets mest benyttede ”side-men”. Han har spillet på mere end 90 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson, Jukkis Uotila og mange flere. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet 6 albums i eget navn; senest CD´en Leaves of Love featuring Lars. Glæd dig til: - Lørdag den 10. juli kl. 13-15: 5xVuust - Søndag den 11. juli kl. 13-15: Henrik Gunde &

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum