De Danske Bilimportører

Salget af grønne biler fortsætter på højt niveau

Del

Det gode salg for de grønne biler fortsatte i november på trods af, at de langstrakte politiske forhandlinger om nye bilafgifter skaber usikkerhed i markedet. Generelt var november en god måned for salget af personbiler - 18.159 nye personbiler blev indregistreret i årets sidste efterårsmåned.

”Vi håber, at politikerne snart indgår en aftale om nye grønne afgifter for personbiler, så vi kan fastholde det grønne momentum, vi har oplevet de seneste måneder. Vi nærmer os årsskiftet, hvor afgifterne står til at stige markant, hvis ikke politikerne griber ind” siger adm. direktør for De Danske Bilimportører, Mads Rørvig.

Med 3.954 nye el- og plug-in hybridbiler på vejene i november var 21,8 procent af nysalget i den forgange måned opladelig – til sammenligning var kun 4,2 procent af nysalget el- eller plug-in hybridbiler sidste år. Elbilsalget i november endte 364,4 procent over niveauet samme måned i fjor, imens plug-in’erne oplevede en vækst på 413,1 procent ift. sidste års salg.

”Der er mange grunde til, at salget af de grønne biler er eksploderet i år. Én af dem er, at udvalget af grønne biler er blevet markant bedre og derudover forbedres ladeinfrastrukturen måned for måned.” udtaler Mads Rørvig.

Kildeangivelse

Alle gengivelser af data og oplysninger bedes kildeangives med: De Danske Bilimportører.

Pressefoto

https://www.bilimp.dk/CMS/Upload/1/Documents/Presse/Mads_1.jpg

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om De Danske Bilimportører

De Danske Bilimportører
De Danske Bilimportører
Rådhuspladsen 16
1550 København V

+45 39 16 23 23https://www.bilimp.dk/

De Danske Bilimportører er brancheorganisationen for bilimportører i Danmark. Vi repræsenterer alle nye biler (person-, vare- og lastbiler samt busser) som anskaffes i Danmark og de omfatter selvsagt alle teknologier – el, brint, hybrider, diesel, benzin, gas.

Følg pressemeddelelser fra De Danske Bilimportører

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra De Danske Bilimportører

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum