Danske Spil A/S

Sænker Wilczek Brøndby? FCK er storfavorit i sæsonens første derby

Del

Der er ikke den store tro på, at Brøndbys forsvar kan holde FCK-angriberne fra fadet i Parken.

Det kan godt være, at Brøndby er forsvarende danske mestre, og FCK blot blev nummer tre i seneste Superliga-sæson, men sidstnævnte er favorit, når de to rivaler ramler sammen på søndag.

Ret klar favorit endda. Både hos Danske Spil og Oddset-spillerne.

- Der er et klart billede af, at spillerne tror mest på en sejr til FCK, og det er sjældent, at spilmønstret er så tydeligt, som det er denne gang, siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske Spil.

66 procent af alle spil på udfaldet af kampen er sat på en sejr til FCK, som giver odds 1,87. Det svarer til, at Danske Spil vurderer chancen for en FCK-sejr til at være cirka 50 procent.

- Det er en vurdering, vi også laver ud fra den nuværende situation i de to trupper, hvor Brøndby har mistet mange profiler, uden der er kommet så mange nye ind, mens det ser anderledes ud i FCK, siger Mathias Reimer Larsen.

- Og så betyder det selvfølgelig også noget for oddset, at kampen spilles i Parken, der formentlig vil være fyldt til bristepunktet igen, efter coronarestriktionerne er fjernet, fortsætter oddssætteren.

En Brøndby-sejr i Parken giver odds 4,10, mens der er odds 3,75 på uafgjort.

Kamil Wilczek på hovedet?
Hvis det går, som Danske Spil – og flertallet af Oddset-spillerne spår – så skal FCK score et eller flere mål.

Og det er ikke usandsynligt, at det bliver den tidligere Brøndby-angriber Kamil Wilczek, der kommer til at stå for den del.

FCK-angriberen er sammen med sin kollega Jonas Wind de spillere med lavest odds på at score. 2,20 på Wind og 2,50 på Wilczek.

- Og hvis Kamil Wilczek scorer på hovedstød, giver det odds 8, men der er odds 70 på, at han scorer mindst to mål med hovedet, siger Mathias Reimer Larsen.

Hvis sidste sæsons Superliga-topscorer, Brøndbys Mikael Uhre, scorer, giver det pengene 3,20 gange igen.

Kampen mellem FCK og Brøndby fløjtes i gang på søndag kl. 16.

For yderligere info:
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, tlf: 61334230
-Mathias Reimer Larsen, oddssætter i Danske Spil, tlf: 31443038

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum