SOS International

Sådan undgår du morgenkaos den 2. januar

Del
Har din bil stået stille i juleferien, øges risikoen for, at du får brug for starthjælp for at komme i gang med hverdagen i det nye år.

Det kan være drøjt nok i sig selv at møde hverdagen igen efter jul og nytår. En hostende bil, der ikke vil starte, gør ikke mandagen nemmere.

Første hverdag efter juleferien er en af de travle dage for SOS Dansk Autohjælp, og der er særligt ét problem, som bilejerne har brug for hjælp til efter ferien:

- Den første hverdag i januar har vi altid mange assistancer med starthjælp. Hvis bilen har stået stille hen over julen, og vejret ovenikøbet er koldt og fugtigt, er der desværre rigtig mange, der risikerer at stå op til en bil, der har mistet alt strøm og ikke kan starte, siger vagtcentralchef hos SOS Dansk Autohjælp, Anette Bjørn Juncher.

Problemet opstår, hvis man ikke har brugt bilen i en længere periode. Moderne biler indeholder så meget elektronik, at bilerne kan tabe strøm, mens de står stille. I vinterperioden, som er højsæson for starthjælp, er det ikke unormalt, at 40 procent af alle assistancer på de kolde dage handler om starthjælp.

Undersøg bilen allerede søndag
Har man flere biler i husstanden, hvor den ene primært bruges til at køre på arbejde eller er en firmabil, er der ekstra grund til at være på forkant:

- Vi ser ofte, når familien har flere biler, at én af bilerne bruges til at køre på arbejde. Når den så står stille en hel juleferie, kan den have afladet batteriet fuldstændigt, når det bliver hverdag igen, siger Anette Bjørn Juncher.

Derfor lyder rådet fra SOS Dansk Autohjælp:

Selv om du givetvis føler dig træt den 1. januar, så brug lidt af søndagen på at undersøge, om du har en bil, der kan starte og er klar til mandag morgen. Skulle der være problemer, kan du nå at få starthjælp inden mandag morgen.

Nøgleord

Kontakter

Anette Bjørn JuncherVagtcentralchefSOS Dansk Autohjælp

Tlf:5118 6085

Billeder

Links

Information om SOS International

SOS International
SOS International
Nitivej 6
2000 Frederiksberg

Om SOS International – en af de førende assistanceorganisationer i Norden

SOS International er en af de førende assistanceorganisationer i Norden. Fra alarmcentraler i Danmark, Sverige, Norge og Finland yder SOS International akut assistance overalt i verden, nat og dag, hele året rundt.

SOS International tilbyder en bred vifte af løsninger i form af verdensomspændende læge- og rejseassistance, vejhjælp samt sundhedsløsninger. SOS International sikrer værdikæden på vegne af kunderne som en trusted partner ved at have fokus på den optimale slutbrugeroplevelse samt øje for de samlede omkostninger. Som en trusted partner er kvalitet og compliance endvidere nøgleparametre.

SOS International har et omfattende netværk af kvalificerede leverandører og partnere over hele verden, samt fem strategiske partnerkontorer i højvolumenområder. Med cirka 1.200 ansatte, repræsenterer SOS International 30 nationaliteter, og til sammen taler vores medarbejdere flere end 37 forskellige sprog.

SOS International blev etableret i 1961 og ejes af 11 af de største forsikringsselskaber i Norden. SOS International har en sagsvolumen, der placerer virksomheden som en af de største assistanceorganisationer i Norden.

Følg pressemeddelelser fra SOS International

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SOS International

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum