Escalate ApS

Sådan passer og plejer du din hud i solen

Del

Sommeren er over os, og med den følger ture til stranden, grillfester, cykelture i skoven og naturligvis solbadning, så kroppen kan få dækket sit vitamin D-behov. Danskerne er gode til at opholde sig udendørs, når solen endelig er med os, og både shorts og de kortærmede bliver hurtigt fundet frem.

Det er aldrig rart at blive solskoldet. Klog af skade, er de fleste efterhånden også opmærksomme på, at solen kan vise sig at være en udfordring for vores sarte hud, hvis ikke vi beskytter den ordentligt. Solcremen er derfor fast inventar, når man bevæger sig en tur til stranden eller over i parken for en picnic. Er uheldet først ude, og huden rød og irriteret, så kan gode råd være dyre.

Solskoldning er både skadeligt og farligt

Solskoldning er en betegnelse, der dækker over en hudreaktion på UV-strålerne fra solen. Der er reelt tale om en forbrænding, der kommer til udtryk, ved at huden kløer, svier og rødmer. Tager du ikke hånd om din hud, og plejer den, når den bliver solskoldet, kan du risikere, at solskoldningen udvikler sig til en andengrads- eller tredjegrads forbrænding.

Forebyggelse er altid bedre end behandling. Husk derfor på den famøse reklame fra Kræftens Bekæmpelse og sørg for at du får skygge, bruger en solhat og smører dig godt ind i solcreme. Har du meget sart hud, bør du dertil også undgå at opholde dig i solen, når den er stærkest.

Er skaden først sket, så skal du behandle din solskoldethed, som var det en forbrænding. Sørg for at påføre koldt vand, brug Aftersun og læg evt. et koldt håndklæde over området.

Er din hud særligt udfordret af solen?

Der kan være særlige omstændigheder, der gør, at du skal beskytte og pleje din hud mere nøjsomt. Lys hud er fx mere modtagelig over for solens stråler, end mørk hud er det.

Har du tatoveringer, bør du også være særligt opmærksom, så dine tatoveringer ikke tager skade af at blive udsat for direkte sollys.

Som tommelfingerregel gælder, at du skal holde din hud med tatoveringer velplejet og fugtig. Du bør undgå direkte påvirkning fra sollys i de første 3-4 uger efter, at din tatovering er blevet lavet, da det kan få din nye tatovering til at falme.

En tatovering bærer du i de fleste tilfælde resten af livet. Når alt kommer til alt, vil du gerne, at den fremstår så skarpt og mættet som muligt. Det kan derfor betale sig at være varsom, selvom solen skinner og du gerne vil en tur på stranden.

Kontakter

Mads Nordskov
hej@madsnordskov.dk

Information om Escalate ApS

Escalate ApS
Skudehavnsvej 5
2150 Nordhavn

Følg pressemeddelelser fra Escalate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate ApS

Håndbyggede racercykler hitter igen hos Ditlev Cykler14.8.2020 06:15:00 CESTPressemeddelelse

De er solgt, før de er færdigsamlet på cykelværkstedet hos Ditlev Cykler, og selvom hver eneste del har været i hænderne på en mekaniker i kælderen, holder de en konkurrencedygtig pris. Sådan lyder det fra cykelhandler Henrik Ditlev, der igen har kastet sig over at håndbygge racercykler i sin butik i Frederiksværk. “Det er ret vildt. For et par måneder siden var det måske en ud af 100 cykler vi solgte, der var håndbygget. Nu er det måske hver tiende,” siger indehaver Henrik Ditlev og den rutinerede cykelmekaniker fortsætter: “Det er sjovt at bygge racercykler op fra bunden, så jeg synes det er en fantastisk udvikling.” Det er corona-epidemien, der indirekte har givet et kæmpe skub til den ædle kunst at samle en racercykel fra bunden. Der er nemlig opstået mangel på fabrikssamlede racercykler i takt med at mange i løbet af nedlukningen af Danmark har fået øjnene op for, at racercykler er god (afstands)-motion i en corona-tid. “Vi kunne hurtigt mærke at salget steg stødt efter alt andet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum