Billund Kommune

Sådan kan du stemme trygt til valget

Del

Tirsdag den 16. november skal vi stemme til byråds- og regionsrådsvalget. Billund Kommune har igangsat flere tiltag, der skal sikre, at alle får et trygt valg i lyset af covid-19.

Der vil blive taget stort hensyn til, at alle kan stemme trygt og sikkert i lyset af covid-19 på valgstederne i Billund Kommune tirsdag den 16. november til byråds- og regionsrådsvalget.

På alle valgsteder, der er åbne klokken 08-20, bliver der sat håndsprit op ved både ind- og udgange, ligesom personalet på valgstederne sørger for hyppig udluftning, og sørger for at sikre et godt flow på valgstedet for så vidt muligt at undgå kø.

Billund Kommune opfordrer borgerne til at stemme i de perioder, hvor der traditionelt set ikke er mange, som stemmer. Det er især i perioden klokken 8-15, at der er god plads, og igen klokken 19-20.

Man må som vælger gerne benytte mundbind på valgstedet, men der er ikke noget krav til at bære mundbind, ligesom der ikke er krav om at vise coronapas.

Er man mest tryg ved det, må man gerne medbringe eget skriveredskab. Det skal være en kuglepen i rød, blå, sort eller grøn farve eller en blyant.

Afstemning udenfor for visse grupper

For visse grupper af borgere er der mulighed for at stemme udenfor.

Det er borgere, som er smittet med covid-19 eller er i øget risiko, samt borgere som på grund af manglende førlighed eller svagelighed ikke kan bevæge sig ind i lokalet. Man skal være omfattet af ovenstående for at kunne stemme udenfor.

Der vil blive opsat skilte ved hvert valgsted med et telefonnummer, som man kan ringe til for at få kontakt til en valgsekretær, som sørger for, at man kan stemme udenfor.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

Frivilligrådets ”Tour de lokalsamfund” har været en succes11.11.2021 16:43:39 CET | Pressemeddelelse

Frivilligrådet og Frivilligcenter Billund har i efteråret 2021 været på tourné rundt i Billund Kommune for at besøge sociale frivillige og foreninger i kommunens mindre lokalsamfund. Målet har været at alle deltagere skulle blive klogere på hinanden og hvordan der arbejdes frivilligt socialt rundt i kommunen samt at få viderebragt viden om Frivilligrådets og Frivilligcenter Billunds funktioner ud til de frivillige – og det lykkedes.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum