ALM. BRAND Forsikring A/S

Sådan får du en uhyggeligt sikker halloween

Del

På søndag er det halloween, og vintertiden med de mørke aftener starter. Små spøgelser og zombier kan også komme til skade, så det er vigtigt at huske lys og reflekser på den mørke aften.

Hen over weekenden vil flere veje være fyldt med små spøgelser og uhyggelige zombier, når det atter er halloween. På trods af det farlige udseende er det dog børnene og forældre, der skal passe ekstra på, når de spreder uhygge.

Mange bilister kan nemlig have svært ved at se fodgængere i mørket og særligt, hvis de er udklædt i mørke kostumer.

”Et barn i et mørkt kostume uden reflekser eller anden form for lys er meget svært at se for en bilist. Så inden man sender sine børn ud for at rasle, eller selv går med, er det en god ide at sætte et par reflekser på Dracula-kostumet,” siger Brian Wahl Olsen, direktør for skadepartnerskaber og forebyggelse i Alm. Brand.

På søndag skifter vi også til vintertid, og det betyder, at det bliver mørkt en time tidligere, mens mange er ude og sige ’slik eller ballade’.

”Hvert år når den mørke vintertid indtræffer, ser vi mange skader og ulykker, der kunne være undgået, hvis man bare havde lidt mere lys eller reflekser på sig,” siger Brian Wahl Olsen.

Flot men farligt

Det er ikke kun børnene, der risikerer at komme til skade under den nye, populære højtid. Også kæledyrene og din bolig kan rammes af uheld, når allehelgensaften fejres med masser af slik og lysende græskarhoveder. Det er flot, men kan være farligt.

”De udhulede og uhyggelige græskarhoveder er flotte at se på, men hvis børnene skal deltage i udskæringen, kan de enten tegne ansigtet på eller bruge en børnekniv, så de ikke kommer til skade. Ligesom græskarhovedet med levende lys ikke skal være i børnehøjde og kan sætte ild i nylonkostumer, overtøj eller lignende,” siger Brian Wahl Olsen.

Hvis man har en hund, skal man også passe på, at den ikke får snuden for langt ned i halloweenslikket. Selv en lille mængde chokolade kan nemlig være livsfarligt for menneskets bedste ven.

Her er fem gode råd, så du og børnene sikkert kan sprede uhygge til halloween.

1. Hjælp børnene, hvis de skal være med til at skære græskar.
2. Stil de levende lys væk fra nysgerrige børnefingre og brændbart materiale. Udskift evt. med kunstige stearinlys.
3. Skal dine børn ud at trick og treate, så husk at giv dem reflekser på.
4. Vær ekstra opmærksom hvis dit kostume er lavet af nylon, da det er meget brændbart.
5. Hunde elsker slik og chokolade, men de kan ikke tåle det. Så hold slikket for dig selv.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om ALM. BRAND Forsikring A/S

ALM. BRAND Forsikring A/S
ALM. BRAND Forsikring A/S
Midtermolen 7
2100 København Ø

35 47 47 47https://www.almbrand.dk/

Gennem mere end 200 år har vi hjulpet vores kunder med at afdække deres forsikringsbehov, forebygge skader og været der, når en skade rammer. Vores erfaring gør, at vi ved, hvad der skal til, når det handler om at sikre dig og dine værdier, så du kan føle dig sikker og have ro i maven. Ordentlighed er vigtigt for os. Som kunde kan du være sikker på både ordentlighed og fornuft, når det kommer til priser, fleksibilitet og dækning. Vi mener, det skal være nemt at være kunde hos os, og vi arbejder hele tiden for at kunne tilbyde dig de bedste løsninger, der gør hverdagen nemmere for dig som kunde. Både i dag, i morgen og i fremtiden.

Følg pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ALM. BRAND Forsikring A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum