DFDS A/S

Rune Keldsen bliver Chief Technology Officer hos DFDS

Del

Rune Keldsen er blevet udnævnt til Chief Technology Officer og vil indgå i DFDS’ koncernledelse med ansvar for IT og digital udvikling.

Rune Keldsen, Chief Technology Officer, DFDS
Rune Keldsen, Chief Technology Officer, DFDS

Rune Keldsen starter den 1. marts 2020 som DFDS’ Chief Technology Officer og indgår i koncernledelsen med ansvar for IT og digital udvikling.

Rune Keldsen kommer fra en stilling som Chief Digital Officer i Nuuday Group (TDC), hvor han har haft flere ledende stillinger. Han er uddannet på Copenhagen Business School, hvorfra han dimitterede i 2005 med speciale i IT.

Torben Carlsen, CEO, siger: “Jeg er meget glad for, at Rune har valgt at fortsætte sin karriere hos DFDS. Han er den helt rette kandidat til at lede arbejdet med at bringe vores digitale transformation videre og gøre IT til en endnu vigtigere spiller i arbejdet med at nå vores strategiske mål.”

Med ansættelsen af Rune Keldsen består koncernledelsen nu af Torben Carlsen (CEO), Karina Deacon (CFO), Peder Gellert (EVP Ferry Division), Niklas Andersson (EVP Logistics Division), Anne-Christine Ahrenkiel (Chief People Officer) og Rune Keldsen (Chief Technology Officer).

 For at se dette indhold fra www.dfds-news.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Rune Keldsen, Chief Technology Officer, DFDS
Rune Keldsen, Chief Technology Officer, DFDS
Download
DFDS' koncernledelse
DFDS' koncernledelse
Download

Links

Information om DFDS A/S

DFDS A/S
DFDS A/S
Sundkrogsgade 11
2100 København Ø

https://www.dfds.com/

DFDS leverer færge- og transport services i Europa og Tyrkiet med en årlig omsætning på DKK 17 mia.

Over 10.000 fragtkunder anvender vores færge- og havneterminal services samt vores transport- og logistikløsninger.

Vi tilbyder også sikker transport på korte færgeruter og ruter med en overnatning til fem millioner passagerer, heraf mange i egen bil.

Vi har 8.000 medarbejdere fordelt på skibe og kontorer i 20 lande. DFDS blev grundlagt i 1866, har hovedkontor i København og er noteret på Nasdaq Copenhagen.

Følg pressemeddelelser fra DFDS A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DFDS A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum