DFDS A/S

DFDS udvider sin rekordstore ordre med yderligere 25 eldrevne lastbiler fra Volvo

Del
DFDS bestiller yderligere 25 eldrevne lastbiler, som en tilføjelse til de 100 el-lastbiler bestilt i oktober 2021. Indsættelsen af eldrevne lastbiler er for DFDS et af flere tiltag for at kunne begrænse CO2-udledningen med 45% i 2030.

”Grønne transportløsninger er allerede i høj kurs blandt kunderne, og vores partnerskab med Volvo Trucks gør det muligt for DFDS at imødekomme den interesse. Grønne investeringer i den tunge transportsektor er en forudsætning for at nå de begrænsninger i CO2-udledningen, der er nødvendige for DFDS, kunder og samfundet,” siger Niklas Andersson, Executive Vice President med ansvar for logistikdivisionen i DFDS.

Leveringen af de 25 nye eldrevne lastbiler finder sted i 2023, mens leveringen af de første 100 eldrevne lastbiler påbegynder i 4. kvartal 2022. El-lastbilerne bliver indsat på ruter i DFDS’ logistiknetværk på tværs af Europa.

Den kraftige Volvo FM Electric-lastbil kan køre op til 300 km på en opladning, hvor distancen kan forlænges op til 500 km med en kort opladning i løbet af dagen.

Volvo FM Electric kan køre med op til 44 ton (totalvægt), kan oplades natten over og via lynladestandere til el-lastbiler på ruten.

Om Volvo Trucks

Volvo Trucks leverer komplette transportløsninger til kvalitetsbevidste erhvervskunder og har et bredt produktprogram inden for både små lastbiler og tunge lastbiler. Kunderne serviceres via et verdensomspændende netværk af forhandlere med 2300 serviceværksteder i over 130 lande. I 2020 blev der leveret ca. 94.000 Volvo-lastbiler på verdensplan. Volvo Trucks er en del af Volvo Group, der er en af verdens førende producenter af lastbiler, busser, bygge- og anlægsmateriel samt skibs- og industrimotorer.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om DFDS A/S

DFDS A/S
DFDS A/S
Marmorvej 18
2100 København Ø

https://www.dfds.com/

DFDS leverer færge- og transport services i Europa og Tyrkiet med en årlig omsætning på DKK 19 mia.

Over 10.000 fragtkunder anvender vores færge- og havneterminal services samt vores transport- og logistikløsninger.

Vi tilbyder også sikker transport på korte færgeruter og ruter med en overnatning til fem millioner passagerer, heraf mange i egen bil.

Vi har over 10.000 medarbejdere fordelt på skibe og kontorer i 20 lande. DFDS blev grundlagt i 1866, har hovedkontor i København og er noteret på Nasdaq Copenhagen.

Følg pressemeddelelser fra DFDS A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DFDS A/S

DFDS BESTILLER 100 ELDREVNE VOLVO-LASTBILER, DER SKAL INDSÆTTES I DFDS’ EUROPÆISKE LOGISTIKNETVÆRK6.10.2021 07:01:55 CEST | Pressemeddelelse

DFDS har afgivet en stor ordre på eldrevne Volvo-lastbiler. Der er tale om en af de hidtil største ordrer på eldrevne lastbiler. At skifte til eldrevne lastbiler er for DFDS et af flere tiltag for at kunne begrænse CO2-udledningen med 45 % i 2030. Den nye flåde af eldrevne Volvo FM-lastbiler vil blive taget i brug på DFDS' rutenetværk i Europa i løbet af 2022 og 2023.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye