DI Randers-Norddjurs

Rummelig Djurs-gazelle sikrer DI-pris

Del

Vækst og rummelighed går hånd i hånd hos Murerfirmaet Bent Klausen ApS, som på få år er gået fra at være 8-10 ansatte til i dag at have omkring 60 ansatte. Samtidig er der plads til folk i flexjob og andre former for indslusning af folk, der ellers har haft svært ved at komme på arbejdsmarkedet. Derfor får virksomheden nu DI’s Randers-Norddjurs’ Initiativpris 2021.

Lige i øjet af Djursland i Ørum Djurs ligger Murerfirmaet Bent Klausen, som tager sig af jord-, beton- og murerarbejde. Virksomheden har haft stor succes ved at tilbyde et bredt spektrum inden for byggeriet.

Det er virksomheden, som hjælper hr. Hansen med at skifte fuger, lave et badeværelse om eller bygge en terrassemur, men er også virksomheden, som laver fundamentet til Tulip´s nye store byggeri i Randers, bygger etageboliger på Tulipanvej i Århus. Så næsten alle størrelser af byggeri er noget, virksomheden tager sig af. Der er i virksomheden plads til både store og små projekter.

- Vi har her med en virksomhed at gøre, som nærmest har kørt i overhalingsbanen, mens andre virksomheder i coronakrisen har måttet holde sig i vigesporet, siger næstformand for DI Randers-Norddjurs Palle Martin, der selv er adm. direktør for L-Tek. Han deltager også i overrækkelsen af prisen.

Virksomheden blev i 2018 udnævnt til Børsens Gazelle-virksomhed. Det var et år, hvor man i virksomheden virkelig tog et kvantespring både med antal ansatte, men ikke mindst med et spring i, hvad man mente, man magtede at bygge. Og det gik utroligt godt i regnskabsåret 2017/2018.

I forhold til årets resultat har der været et mindre fald i 2019 og i 2020. Men det er til gengæld i 2021 steget til 4.491.000 kr. – dermed godt en fordobling i forhold til året før.

Virksomheden er også meget aktiv på de sociale medier. Fra virksomhedens side af ser man de sociale medier som et aktiv. Derfor lægger virksomheden meget op på de sociale medier om de forskellige byggeprojekter.

Det er med andre ord en virksomhed med succes, der torsdag den 24. februar får overrakt DI Randers-Norddjurs’ Initiativpris 2021. Prisen bliver uddelt kl. 15.00 hos Murerfirmaet Bent Klausen ApS, Industrivej 20 i Ørum Djurs.

Og det er en stolt formand for erhvervsudvalget fra Norddjurs Kommune Niels Ole Birk, der møder op på dagen til overrækkelsen.

- Vi har her med en rummelig virksomhed at gøre, som gennem de seneste ti år har ansat folk i flexjob via en aftale med os fra kommunen. Og der har været andre, som har haft brug for en slags støtte eller brug for at få hjælp til at møde på arbejde. På virksomheden har man også lige givet en af murerne ”Dronningens fortjeneste medalje” for mere end 40 års ansættelse. Og lige nu er der tre til fire medarbejdere, som er på vej mod 10 års ansættelse. Det er, hvad jeg vil kalde en megaflot præstation, som Murerfirmaet Bent Klausen har al mulig grund til at være stolte over, siger udvalgsformand Niels Ole Birk, der også deltager ved overrækkelsen.

Fakta:

Murerfirmaet Bent Klausen ApS klarer jord-, beton og murerarbejde. Derudover klarer den også belægningsarbejde. Virksomheden tæller pt. 60 medarbejdere.

Den lokale prisoverrækkelse:
Torsdag den 24. februar kl. 15.00 hos Murerfirmaet Bent Klausen ApS, Industrivej 20, 8586 Ørum Djurs.

Fakta om Initiativpris 2021

Prisen uddeles som en hyldest til virkelysten, kreativiteten og skabertrangen blandt de mindre og mellemstore virksomheder i DI's medlemskreds. Det er virksomheder som på en eller anden måde kan fremhæves og fremstå som en god og inspirerende rollemodel for andre erhvervsledere.

Det er DI Randers-Norddjurs, der udpeger den regionale modtager af InitiativPrisen.

Særligt kriterie i 2021:Virksomheden har iværksat initiativer, der bidrager til at fremtidssikre virksomhedens produkter, services eller produktionsprocesser.

Prisen skulle have været uddelt sidste år, men det måtte udsættes på grund af coronanedlukningen.

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

For yderligere information kontakt:
Konsulent i DI Randers-Norddjurs, Gordon Trier Holm, på tlf.: 2949 4606 og mail: gth@di.dk eller pressekoordinator i DI, Lars Bøgeskov, på tlf.: 2236 3138 og mail: larb@di.dk

Adm. direktør Jan Klausen fra Murerfirmaet Bent Klausen ApS på tlf.: 4086 3260 eller på mail: jan@bentklausen.dk

Næstformand for DI Randers-Norddjurs Palle Martin på tlf.: 2253 2411 eller på mail: pm@l-tek.dk

Information om DI Randers-Norddjurs

DI Randers-Norddjurs
DI Randers-NorddjursFor yderligere information om DI Randers-Norddjurs:

Konsulent Gordon Trier Holm
Mail: gth@di.dk
Tlf. 3377 3986
Mobil: 2949 4606

Sekretær Nadia Bartoft Lind
Mail: nabl@di.dk
Tlf. 3377 3309

Følg pressemeddelelser fra DI Randers-Norddjurs

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Randers-Norddjurs

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum