Københavns Kommune Socialforvaltningen

Royal deltagelse i fejringen af vinderne af årlig kunstkonkurrence for psykisk sårbare

Del

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen deltager i fejringen af vinderne af den årlige kunstkonkurrence i den københavnske socialpsykiatri i Festsalen på Københavns Rådhus d. 18. november 2019 kl. 14.00-15.30.

Det bliver en helt særlig dag for kunstnerne at udstille deres kunst på Københavns Rådhus. Kunstkonkurrencen blev første gang afholdt i 2012 med forskellige temaer, der tager udgangspunkt i psykisk sårbare mennesker. I år er temaet ”Alle har ret til at høre til”.

Temaet er valgt, fordi mennesker med psykiske lidelser ofte kan føle, at de står udenfor fællesskabet, og mange mennesker i den københavnske socialpsykiatri oplever, at de ofte eller engang imellem føler sig ensomme.

Kronprinsessen er protektor for SIND – Landsforeningen for psykisk syge og Psykiatrifonden. Foreningerne deltager også for første gang i kåringen af vinderne i kunstkonkurrencen.

”Kronprinsessens deltagelse i denne festlige dag understreger, at alle kan bidrage positivt til fællesskabet. Fx ved at udfolde deres kreative evner og være modige nok til at deltage i en kunstkonkurrence. Jeg glæder mig til at modtage Hendes Kongelige Højhed og kunstnerne på Københavns Rådhus”, siger socialborgmester Mia Nyegaard, der sammen med direktør i Socialforvaltningen, Nina Eg Hansen, vil byde Kronprinsessen velkommen.

Kronprinsessen vil overrække præmier til vinderne efter at have set alle værker udstillet på Københavns Rådhus. Vinderne er udvalgt af billedkunstner Malene Landgreen, der har haft udstillinger mange steder i Danmark og Tyskland, men også i USA og Ungarn.

Akkrediteret presse er velkommen til at dække fejringen af vinderne af den årlige kunstkonkurrence. Akkreditering skal ske til Anne Pallisgaard Rasmussen på cb2z@kk.dk eller 2361 5273 senest dagen før arrangementet.

Ankomst for pressen er senest kl. 13.25 ved bagindgangen på Københavns Rådhus.

Nøgleord

Kontakter

Pressekonsulent Anne Pallisgaard Rasmussen
cb2z@kk.dk
Mob 2361 5273

Information om Københavns Kommune Socialforvaltningen

Københavns Kommune Socialforvaltningen
Københavns Kommune Socialforvaltningen
Bernstoffsgade 17
1592 København V

33 66 33 66https://www.kk.dk/sof

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Socialforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Socialforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum