Ritzaus Bureau A/S

Ritzaus Bureau overtager Monitor ApS

Del

Ritzaus Bureau overtager nu Monitor ApS og udvider dermed sin forretning uden for mediebranchen.

Overtagelsen af Monitor Aps sker med øjeblikkelig virkning, og Ritzaus produkter til beslutningstagere, kommunikations- og PR-folk kommer dermed fremover også til at indeholde overvågning af politiske beslutningsprocesser. I forvejen tilbyder Ritzau bl.a. distribution af pressemeddelelser og andre værktøjer til kommunikations- og PR-branchen, ligesom mange beslutningstagere bruger Ritzaus nyheder, kalender og overblik over nyheder på vej.

”Monitor passer perfekt ind i Ritzaus strategi og produkt-portefølje. Vi har planer om at vækste uden for mediebranchen med produkter, som ligger inden for det arbejdsfelt, som vi har i forvejen. Vores ambition er at være bedst til at hjælpe beslutningstagere, kommunikations- og PR-folk med at gøre deres arbejde så godt som muligt, og Monitor passer perfekt i værktøjskassen,” siger Lars Vesterløkke, administrerende direktør og chefredaktør.

Monitor blev etableret i 2019 af Mads Rørvig, Peytz & Co og Alrow Media, der er største ejer. 

”Vi fik en god forretningsidé og har med tre komplementære ejere udviklet Monitor til et overvågningsværktøj, som giver kunderne overblik over de politiske beslutningsprocesser og er meget glade for. Der er i næste fase et stort potentiale for Monitor, hvor Ritzau er det helt rigtige match til at understøtte denne rejse. I Altinget vil vi fokusere på at udvikle andre dele af medieforretningen, som passer bedre til vores strategi. Det er ikke mindst mere vækst i Sverige og Norge, som vi åbner senere på året” siger Christoph Nørgaard, adm. direktør for Alrow Media (Altinget og Mandag Morgen).

Parterne har aftalt ikke at offentliggøre vilkårene for overdragelsen.

Monitor:
Monitor er et Public Affairs SaaS værktøj, der hjælper virksomheder og organisationer med at automatisere tidskrævende opgaver i forbindelse med politisk interessevaretagelse. Værktøjet styrker overblikket gennem systematisk overvågning af politisk relevante kilder og giver dermed overblik over relevante lovforslag og udvalgsmøder samt indsigt i de vigtigste stakeholders.

Ritzaus Bureau:
Ritzaus Bureau er Danmarks førende nyhedsbureau med fokus på hurtig og troværdig nyhedsproduktion. Ritzau leverer nyheder i tekst, lyd og billeder til alle klassiske danske nyhedsmedier og har i de senere udvidet sin forretning med digitale værktøjer og informationer til beslutningstagere, kommunikations-, PR- og marketing-afdelinger både det offentlige, organisationer og private virksomheder.

Kontakter

Lars Vesterløkke, administrerende direktør og chefredaktør, Ritzaus Bureau A/S
+45 2162 5312; lav@ritzau.dk

Christoph Nørgaard, administrerende direktør, Allrow Media. cn@altinget.dk

Information om Ritzaus Bureau A/S

Ritzaus Bureau A/S
Ritzaus Bureau A/S
Store Kongensgade 14
1264 København K

+45 33 30 00 00http://www.ritzau.com/

Følg pressemeddelelser fra Ritzaus Bureau A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ritzaus Bureau A/S

Ritzau udpeger ny topchef25.2.2022 08:42:00 CET | Pressemeddelelse

Christian Steensson Rasmussen bliver chef for en ny afdeling i Ritzaus Bureau, der skal levere digitale værktøjer og informationer til beslutningstagere, kommunikations-, PR- og marketing-afdelinger i både det offentlige, organisationer og private virksomheder. Den nye afdeling etableres for at sikre et stærkt fokus på kundesegmenter uden for medieverdenen; for at videreudvikle eksisterende produkter til disse segmenter og ikke mindst for at udvikle nye produkter i de kommende år. 35-årige Christian Steensson Rasmussen kom til Ritzau i november 2020 som konsulent efter 9 år i Altinget, hvor han senest var Head of Customer Insights and Marketing og før det Head of Customer Relations. ”Christian Steensson kommer med en lang erfaring i at arbejde med de segmenter, som Ritzau nu vil arbejde mere fokuseret med. Vi forventer stor vækst i omsætningen på dette område, hvor vi bl.a. tilbyder ViaRitzau, APPR ViaScanpix, nyheder og en række informationspakker. Christian Steensson har erfaring med

Stærkt nyt samarbejde mellem Ritzau og verdens største vækstskaberkonkurrence: EY Entrepreneur Of The Year!22.9.2021 14:47:35 CEST | Pressemeddelelse

EY Entrepreneur Of The Year er verdens største vækstskaberkonkurrence. Konkurrencen har eksisteret i 25 år i Danmark og hylder årligt landets mest vækstskabende virksomheder både nationalt og regionalt. Nu har EY Entrepreneur Of The Year indgået et samarbejde med Ritzau. Internationalt samler EY Entrepreneur Of The Year de bedste vækstvirksomheder fra mere end 60 lande. Nationalt samler EY Entrepreneur Of The Year Danmarks bedste vækstvirksomheder. Formålet er at anerkende vækst, innovation og iværksætterånd i danske virksomheder og kåre Danmarks bedste væksvirksomhed. Direktør for EY Entrepreneur Of The Year, partner, Søren Smedegaard Hvid, siger: ”EY Entrepreneur Of The Year” er Danmarks vigtigste vækstskaberkonkurrence. Når EY har indgået denne aftale med Ritzau, er det med henblik på i endnu stærkere grad at profilere og fremvise de resultater, som Danmarks virksomheder skaber. Vi ser meget frem til samarbejdet.” Ved at indgå samarbejdsaftalen er det Ritzaus håb at styrke de deltag

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum